Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica vlade
Povratak na članak

Milanović: Ostojiću želim puno sreće i da odgovori na pitanja

Nema privatnih stvari kada su u pitanju novinari, dužni smo dati odgovor na svako pitanje, kazao je premijer na početku sjednice

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:21 13.03.2013.

Ima mnogo neistine dragi Grčiću koja se novinarima prezentira ili cenzurira. Kada novinar ostane bez posla kao što je to bio slučaj sa novinarkom SD Natašom Škaričić, znamo i saznamo što je u pitanju. Istina ma kakva bila naročito sada dira premijera a da o prethodnicima ne govorim. Ako je on izabrao a nije imao veliki izbor, možemo uskoro očekivati da novinari oni bez straha iznesu nešto više o novom ministru. I njega će bar na početku ministar uspiješno štititi a poslije doživivjeti će sudbinu prethodnika. Svi su sve znali kao i prethodnici, ali pošto nitko nije čist bilo je pametnije ne iznositi slučaj Ostojić To je trebalo na početku kod sva tri Ostojića objelodaniti sve ono što se prešućivalo.

VL
Avatar Jorge
Jorge
18:35 13.03.2013.

Zanmljiva je današnja tvrdnja premijera da se više ne rade sigurnosne provjere ministara i pomoćnika... Nisam siguran da Ameri i NATO znaju za ovo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.