Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROČITAJTE ŠTO JE SVE REKAO
Povratak na članak

Milanović dio govora u UN-u posvetio stanju u BiH: Izborne reforme hitno su potrebne

Dotaknuo se i nestalih 1.858 hrvatskih građana u Domovinskom ratu za kojima se još uvijek traga te pozvao susjede na poštivanje deklariranih obveza i ugovora

Komentari 27

NE
Neutralac
22:42 21.09.2021.

Konacno netko od politicara iznosi patnje Hrvata u BiH na medjunarodnu scenu. Ali to nije dosta. Treba o tom na sva zvona, pa se mozda nesto i promijeni....

VL
Avatar IlirijaXII
IlirijaXII
23:12 21.09.2021.

za u smij past. kakvi je to protunarodni masonski blud sa tin protektotatom malon sugoslavijom BIH koju ne zele 2 od 3 konstitutivna naroda i priko 50% stanovnika? ca prin se mala sugoslavija raspadne pa da nas narod svojin putem podje namisto ovog bractva i jedisntva s bosancima kojeg imamo di nas narod Bosanci tamo izmuzu za priko dvi milijarde kuna ili 330 milijuna eura godisnje s cime podizu svoje bosanske gradove ka ca smo nekad podizali beograd.

VL
Avatar IlirijaXII
IlirijaXII
00:05 22.09.2021.

ali triba odati pocast Milanovicu na spomenu nestalih i cinjenice di jedan narod drugom bira predstavike, iako to nije iskljucivo stanje samo u tome protektoratu maloj sugoslaviji no i svudi di se masonac instalira. i mi imamo slucaj di nase predstavnike biraju manjinski narodi koji nisu Croati. 4.5 milijuna Croata izvan zemlje ka "nima pravo glasa," ali zato glas imaju manjinci birati nam predstavnike. 186 ijada Serba ovdi i priko dvista ijada u Serbiji i Rep Srpskoj koji imaju nase drzavljanstvo biraju naseg predstanika iako Croati nisu. ako od tog broja odbijemo Pupavcevu stranku u 30 ijada numeru koliko Serbi glasaju za svog predstvnika, Serbi, Bosanci, Slovenci i drugi manjinci glasaju za naseg predstavnika iako nisu Croati. svaki narod za svog predtavnika glasati. takva triba bit norma, ca je i logicno samo po sebi da narodi biraju svoje predstavnike namisto ca im drugi narodi glasaju i izabiru. a mi imamo masonsku isntalaciju di se glasa po citizenshipu ili drzavnosti pa se govori o gradjanskim drzavama, dakle svaki drzavljanin moze glasati ka u USA. problem je s takvim principom ca nisu svi drzavljani nacionalno nasi, pa shodno tome i ne glasaju za nasu nacionalnu stranku no za onu internacionalnu predstavljenu sugoslavenstvom kojeg smo krvavo ratom porazili da bismo se oslobodili. mi 4,5 mil Croata vanka zemlje tribamo dati glasati i zabraniti rad internacionali osobito sugoslavenskoj, a ovi manjinski narodi neka fino glasaju svaki za svog predstavnika.

VL
IK
Ikonoklast
22:48 21.09.2021.

Vulin i Vucic u nekoj krčmetini kraj Ade Ciganlije prate prijenos i slusaju hoce li ih Milanovic spomeniti...

VL
JM
J.M.K.
23:31 21.09.2021.

Dosadna i površna globalistička tirada predsednika klijent države, a pred domaćim medijima glumi Trampa.

VL
ST
stomiovotreba
23:28 21.09.2021.

Trla baba lan....

VL
Avatar IlirijaXII
IlirijaXII
23:18 21.09.2021.

po ovin bivsim anglo-americkim funkcijama ka ove jedino ca se moze zakljucit je da je uloga predsjednika izdaja i prodaja u internacionalnim institucijama ka i masonskim medijima (oi burdus je britanskim masonskim medijima otvara i drzavne trezore). nikakvu drugu duznost ova funkcija nima, osin instalirati masonskog compradora sugoslavena na vlast i ciniti stetu nacionalnom bicu i zemlji po aksiomima masonskog politickog internacionalizma.

VL
ZA
zagabria111
00:02 22.09.2021.

Ruku na srce pozorno su ga slušali kao što bi mi slušali izaslanika Burkine Faso. neke stvari nisu namijenjene malima, a to je lamentiranje o svjetskoj politici jer djeluje groteskno

VL
Avatar IlirijaXII
IlirijaXII
23:38 21.09.2021.

sve ca je povezano sa anglo-americkim liberalnim degenerizmon ka i politickom "krajolikom," uredjenjem i funkcijon triba s gadjenjem odbacit. to je nametnuto od masonskog okupatora i triba bit odbaceno. to nije nasa tradicija ni obicaj no oni trogovackih republika na kojim je anglo-americki defekt podizan. mi tribamo svoju tradiciju imati predocenu politickim uredjenjem sa samo jednim vodjom i njegovin zamjenikom. predsjednici u anglo-amrickom degenericnom politickom krajoliku su fikusi ili rekviziti na propagandnoj masonskoj medijskoj sceni. funkcija bez autoriteta je sprdnja.

VL
Avatar IlirijaXII
IlirijaXII
23:17 21.09.2021.

a funkcija predsjednika je jedna obicna sprdnja koja nima autoriteta uopce. predjednici i premijeri su anglo-americke politicke funkcije koje je ovi liberalani skot izveza i nametnija po svitu. toga nam ne triba. imamo mi svoju funkciju vodje koji moze bit samo jedan koji ce preuzimati odgovornost za vodstvo, a poglavik sasvin fino zvuci i tako primamljivo odise. a sicamo se i onoga predsjednika Mesica, unuka koji je uz nase trijumfalne generale i cilu drzavu u Hag isa tuzakati, blatiti, vridjati, ocrniti, optuzivati i klevetati, a bavija se uz to i pljackom sa Patria aferama, Djurom Djakovicem i sl., kradjom Australnskih cekova, pa je izdava drzavne tajne cak i britanskim novinarima -- tog gnjusa i danas placamo. pocinit tolika kaznena djela i to najtezeg krimena ka one veleizdaje i nakon svega toga jos ga i placamo, zakljucak je da ovakvi scenario moze biti realiziran samo u masonski okupiranoj zemlji.

VL
IK
ikbmibm
23:51 21.09.2021.

Nema šanse ,da je ovaj govor napisao Milanović,a još manje Orsat. Za primjetiti, je što je prvi put crvenu kravatu ,zamijenio nato-plavom

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:14 22.09.2021.

Kitarovic Kolindo, spavas li mirno?

VL
AL
alzamalo
19:17 22.09.2021.

Tako je ptedsjednice svih Hrvata.. Jasno i glasno..

VL
IM
Immanuell
05:45 22.09.2021.

Lijepo je on to sve sročio, ali zašto je toliko popovao p svjetskoj politici i međunarodnim vojnim odnosima? Tko ga je povlačio za jezik? Pa mi smo zemlja ispod 4 mil st i 55000 km2, na većoj visini u geostacionarnoj orbiti ni satelit ne može uočiti toliku pojedinost....... Jel ima još neki predsjednik druge male zemlje da se dotakao baš svega i išao toliko u širinu?!

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
02:00 22.09.2021.

Ovo samo pokazuje besmisao ove organizacije nazvane Ujedinjeni Narodi jer niti su ujedinjeni (pogotovo ne stalni clanovi tzv. vijeca sigurnosti) nego su, naprotiv, otvoreni neprijatelji niti imaju ikakvu moc odlucivanja posto od osnutka nakon 2.SR tko je god zelio poceti rat poceo ga je bez obzira na UN. I nadalje, sad tamo predsjednici Obale Slonovace, Burkine Faso, Sri Lanke, Trinidada i Tobaga, Sao Tome E Principe itd kao sa zanimanjem slusaju o nekoj Bosni i problemima u njoj bez obzira kaj nemaju pojma gdje je pa ce slozno odabrati nekoga iz Nizozemslih Antila da dodje stediti stvari, bas kao sto su 90ih poslali Japanca.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
05:52 22.09.2021.

Sve si reko ništa reko nisi.

VL
BA
bardonkaldian
22:38 21.09.2021.

Zozon ispao super. Da sam znao da će biti takav, glasao bih za njega. Najbolji naš političar prema van.

VL
JM
Jmjm
10:09 22.09.2021.

Predsjednice manite se Bosne i njenih briga jer Tvoj narod ima i previse briga i problema,Bosna neka sama vodi svoje brige imaju Izetbegovica,Dodu i komsica,a Izetbegovicu ce pomoci kum iz Turske

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
22:52 21.09.2021.

Bravo Predajedniče,ipak smo dobro izabrali!!

VL
JM
J.M.K.
22:41 21.09.2021.

Govor kao na izboru za mis sveta, gde je nestao oštri Milanović.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.