Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef SDP-a u Vukovaru

Milanović o uhićenju špijuna: Ne znam što bi on mogao odati, možda kako se rade leskovačke pljeskavice

Zoran Milanović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
03.09.2016.
u 11:00

U sklopu predizborne posjete Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji predsjednik SDP-a Zoran Milanović zajedno s čelnikom HSS Krešom Beljakom posjetio je danas VUkovar. Prvo su položili vijence na memorijanom groblju žrtvava iz Domovinskog rata i kod spomenika generala Blage Zadre. Potom su obišli javnu ustanovu Memorijalni centar Domovinskog rata.

Odgovarajući na upite novinara Milanović je rekao da ne može komentirati uhićenje hrvatskog agenta Čede Čolovića.

- Ne mogu to komentirati, ne znam ni što bi on moao tamo odati, kakve tajne. Možda recept kako se prave leskovačke pljeskavice - rekao je Milanović prije središnjeg skupa koji će se održati u Babinoj Gredi. 

>>Obitelj je šokirana: 'Čedo nije špijun, krenuo je u Hrvatsku brati grožđe'

>>EKSKLUZIVNO Uhićeni hrvatski agent je Čedo Čolović! Uhićen je dok je bježao u Hrvatsku

Komentara 23

IV
ivanbili25
15:04 03.09.2016.

Gubitnik. Zašto se Milanović sprda sa svojim biračkim tijelom? Jedan prijatelj Srbin u Zagrebu mi veli da nitko ovako u Hrvatskoj nije ponižavao Srbe kao ovaj Milanović, a oni mu masovno davali podršku i simpatije. Rekao sam mu da Milanovićć jednostavno nema poštovanja prema nikome, sad su Srbi na tapeti jer Milanoviću to odgovara, uglavnom, on je uličar kojim je samo stalo da bratu Kreši napuni džepove.

TT
tTony
16:09 03.09.2016.

Evo novog Mesica kad nema odgovor prica komedije .

Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:51 03.09.2016.

jeli ovsj komicar ili politicar.nasmijavst ljude mu bolje ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije