Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekali ga na ručku

Obitelj je šokirana: 'Čedo nije špijun, krenuo je u Hrvatsku brati grožđe'

policija srbija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
03.09.2016.
u 09:08

Srpska Sigurnosno-informativna agencija (BIA) uhitila je u petak Čedu Čovlovića kojeg se sumnjiči da je hrvatski špijun.

Obitelj Čede Čolovića, koja živi u Ugrinovcima, šokirana je informacijom o njegovom uhićenju.

Kako tvrde, Čedo je trebao otputovati u rodno mjesto Tepljuh u Dalmaciji gdje ima kuću, a njegova sestrična kaže da su ga čekali na ručku, javlja Alo.rs.

- Ne vjerujem u to što pričaju. Čedo nema veze sa špijunažom. On ide u Tepljuh jer tamo ima kuću i obično u njoj provede po mjesec dana. Trebao je sada otići zbog berbe grožđa. Vjerojatno je netko htio da mu napakosti pa su sve izmislili - kazala je sestrična Danijela dok njegov šogor Milan Borković kaže da ga poznaje od 1974. godine.

- Znam ga više od 35 godina. Ranjen je u Hrvatskoj u rame i ovdje se liječio. On ovdje nije bio vojna osoba i nema nikakvu funkciju u vojsci. Štoviše, Hrvati su ga čak nekoliko puta saslušavali zbog sudjelovanja u ratu - kazao je Borković.

Srpska Sigurnosno-informativna agencija (BIA) uhitila je u petak Čedu Čovlovića kojeg se sumnjiči da je hrvatski špijun. Njemu je određen 48-sati pritvor nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužiteljstvu.

>> EKSKLUZIVNO Uhićeni hrvatski agent je Čedo Čolović! Uhićen je dok je bježao u Hrvatsku

Komentara 18

CR
cronada
10:02 03.09.2016.

Haha da Cedo radi za RH to su price samo za "susede" :))

Avatar Matija22
Matija22
09:42 03.09.2016.

gluposti šta se ima špijunirati srpsku vojsku imaju naoružanje staro 50 godina više pola toga im ne radi

JE
jelenko72
13:32 03.09.2016.

Kakvo grožđe još je rano za berbu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije