Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEPOSLANIK U SRBIJI
Povratak na članak

Milanović o sastanku s Biščevićem: Želim da meni kaže direktno jer netko tu ne govori istinu

Tomislav Žigmanov 30. ožujka obratio se ministru vanjskih i europskih poslova Gordanu Grliću Radmanu, u kojem je upozorio na djelovanje veleposlanika Biščevića

Komentari 8

RI
rimac444
14:56 28.04.2021.

Bahati šmrkavac je pošandrcao što se nitko neće družiti sa njim, takav je bio i u mladosti ulični nasilnik zbog čega je dobio nadimak basta po komunjarskom nasilniku

VL
TR
trabant007
20:20 28.04.2021.

Škoro uživaš li sa svojim predsjednikom ?

VL
MI
Mi1965
10:38 30.04.2021.

Jeste li kad culi za nesto sto se zove koordinacija.Niti predsjednik niti ministar obrane nista vazno bez ne smiju napraviti bezkonsultiranja drugog,a neznam sto Plenkovic ima stim ili je Banozic samo njegov potrcko.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
21:25 28.04.2021.

Zna se po Ustavu RH tko je vrhovni zapovjednik OSRH ali se i zna koje su mu ovlasti u miri - nikakve u svezi izravnog zapovijedanja postrojbama, ustanovama i pripadnicima OSRH. Zoran Milanović nema ovlasti izdati niti jednu zapovijed. Može iz pakosti poslati u mirovinu djelatnu vojnu osobu no taj institut je zamišljen kao jedan od načina da Predsjednik RH nagradi za uzornu službu vojnike koji su blizu kraja profesionalne karijere a ne da ih time iz osvete kažnjava kao što je učinio Stipe Mesić.

VL
KI
kizz111
20:37 28.04.2021.

crta. -----

VL
SI
siskic
13:37 28.04.2021.

Bravo Predsjedniče. Svaka Vam čast zato što bez zadrške upozoravate na goruće probleme u državi i što se na bojite reći svakome što da ide. Samo naprijed i raskrinkajte ovu plenkijevu koruptivnu hobotnicu do kraja. Pokazalo se da je plenki najgori premijer hrvatske. Naime do zadnjeg brani svakog otkrivenog lopova, lupeža, protuhu i kriminalca iz redova kradoljuba. Gadljivo ga je slušati .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.