Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAPAD NA HRVATSKE GRAĐANE'

Milanović o napadima kod Knina: Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji 'dva na jednoga'

Uzdolje: U restoranu Petko napadnuti ljudi koji su gledali nogometnu utakmicu
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/14
22.08.2019.
u 12:53

Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, napisao je Milanović.

Predsjednički kandidat Zoran Milanović prokomentirao je napade koji su se dogodili u kafićima kod Knina. Milanović je napisao kako se 'bliže izbori' i da je red da 'na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja'.

- Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji 'dva na jednoga', premlatili su hrvatske građane - napisao je Milanović čiji komentar prenosimo u cijelosti.

- Mala zemlja za velike batine.

Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji 'dva na jednoga', premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto). Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina. Da joj pomognemo: izraz 'velikosrpska agresija' služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina. Kada bi se govorilo samo 'srpska agresija', obuhvaćalo bi se sve Srbe. 'Srbo-četnička' agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći - napisao je Milanović na Facebooku.

Branko Petrović, otac maloljetnika ozlijeđenog u Uzdolju kraj Knina

Ključne riječi

Komentara 75

MI
Mikiboy
14:00 22.08.2019.

E za ovog treba glasat

PB
Propali branitelj
14:17 22.08.2019.

Opet se spustamo na nivo kao Seselj kada je palio hr. Zastavu ujedno dajemo Pupovcu i Vucicu matrijala da nas prozivaju po cjeloj eu...pojedinci nas samo sramote i opravdavaju ovako ponasanje prije 20g...pa zlo se zlom ne opravadava...Milanovic potpuno sii u pravu ovo je demokratska drzava...

DO
doremifas
13:07 22.08.2019.

Ovu Hrvatsku vise ni Milanovic ne moze spasiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije