Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.07.2015. u 08:35

Zoran Milanović, hrvatski premijer, nesnosnoj vrućini usprkos, ubacio je u petu brzinu i ponedjeljak proveo u obaranju neobičnog rekorda

Zoran Milanović, hrvatski premijer, nesnosnoj vrućini usprkos ubacio je u petu brzinu i ponedjeljak proveo u obaranju neobičnog rekorda. U samo dva i pol sata, od 12 do 14.30 sati obišao je čak četiri gradilišta na četiri lokacije u Zagorju. Počeo je obilaskom pješačkih staza za hodočasnike u Mariji Bistrici, nastavio na Bedekovčanskim jezerima pa se potom požurio na gradilište ceste prema Mokricama i u velikom finalu pozdravio graditelje brze ceste Zabok – Krapina. “Ovo je nešto što se mora vidjeti, ovo nije predizborna kampanja“, poručio je premijer. Nije, ovo je predizborna jurnjava.

Kovačeve muke po Muharemiju

Izvlačenje od simpatija prema novoj interpretaciji

Miro Kovač, međunarodni tajnik HDZ-a, koji je otvoreno podržavao kandidaturu Amira Muharemija za funkciju generalnog tajnika UN-a, našao se na brisanom političkom prostoru kada je Tomislav Karamarko u Jutarnjem jasno i glasno poručio da HDZ ne stoji iza Muharemija. Iz neugodne situacije Kovač se pokušao izvući izjavom za Novi list da HDZ nikada nije predlagao Muharemija te da je on samo rekao kako u “HDZ-u postoji simpatija za taj prijedlog“. Preciznosti radi, Kovač je prošle srijede gostujući u televizijskoj emisiji izjavio kako je HDZ “sa simpatijama prihvatio tu inicijativu“. U svakom je slučaju “simpatično“, ali očito nije i “prihvaćeno“.

Money, money, money

Hvar zbog ležaljki ostaje bez vaterpolskog kluba

Varja Bebić, predsjednica Vaterpolo kluba Hvar, požalila se u Slobodnoj da klubu osnovanom 1960. prijeti gašenje jer 50-ak članova, među kojima je mnogo djece, nema gdje trenirati. Treninzi se ionako odvijaju u moru, ali je sporno što je gradsko vijeće mol izgrađen za vaterpoliste dalo u koncesiju tvrtki Šego Rent koja je postavila brojne ležaljke. Koncesionar Dušan Šego kaže da neće odustati od ugovora jer taj “vaterpolo ionako ne ide bogznašto“. Zarada od ležaljki ide mnogo bolje.

"Dela" najveći

Bandić otkrio zašto 15 godina čeka sa spomenikom Tuđmanu

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, najavio je u Zagrebu postavljanje “najvećeg i najljepšeg spomenika“ prvom hrvatskom predsjedniku. Zato on godinama čeka da svi drugi gradovi postave spomenike prije Zagreba. Da ih izmjeri i napravi veći.

>>Umjesto proljeća u Europi želi jesen na slobodi

>>Ugostitelju pronašli 64 milijuna kuna na računu

Komentara 30

DR
drugPlenky
08:54 08.07.2015.

Velika ga muka pritisnula, gubi izbore a on bi još četiri godine sjedio na našoj grbači

DU
Deleted user
09:15 08.07.2015.

Obilaskom Zagorja pokušava Vama prijatelji Zagorci uvaliti kukavičje jaje koje se zove "hajdaša (djevojačkiDončić) za pajdaša" Ili se odlučio pokajati i preobraziti u katolika (nikad nije kasno) pa uređuje pristupne staze za hodočasnike prema Mariji Bistrici. Kako ne bi poderao koljena hodajući na njima, jersamo tako može okajati sve svoje grijehe (moje skromno mišljenje). Ili će se možda zarediti za fratra...toliko se želi pokazati dobar.

HR
hrUsrcu
09:18 08.07.2015.

zoran milanovic i hodocasce - dajme najme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije