Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Milanović ne želi Matanovića, Hranj ispunjava sve uvjete

Novoizabranom predsjedniku bitno je i da ima “iskustvo u zapovijedanju, ali i da nema nikakvih sumnji da je kandidat na bilo koji način koketirao s politikom jer to ne bi imalo nikakvog smisla”

Komentari 4

DU
Deleted user
05:39 28.01.2020.

pocelo je ...milanovic prica prazne price...svaki aktivni hrvatski general ima uvjete za nacelnika stozera hrvatskih oruzanih snaga ..hrvatska vojska upravo je glavni kljuc hrvatske politike..i sprovodi je..problem hrvatske politike je glomazno ministarstvo vanjskih poslova sa mizernim ucincima...predsjednicku funkciju treba redefinirati....itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.