Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE O HAJDUKU

Milanović: Natječem se za predsjednika države, a ne HNS-a

Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio Split i družio se s građanima
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/29
03.11.2019.
u 12:55

Svi hrvatski klubovi su hrvatski klubovi, to su naši klubovi, napisao je bivši premijer.

Aktualni predsjednički kandidat, Zoran Milanović, osvrnuo se na svoju raniju izjavu kako je "'Hajduk' bio omiljeni Titov klub",  rekavši da ne vidi zašto bi zbog takve izjave trebao imati problema u izbornoj kampanji te da nije razmišljao o glasovima ni u Splitu ni u Rijeci. Osim toga, nastavak na to objavio je i na svojim društvenim mrežama, komentirajući da "Svatko navija za klub koji voli" i  da mu se "politika nikad nije sviđala blizu ni jednog kluba".

"Ja se ne natječem za predsjednika nogometnog saveza, niti ću se ikad natjecati. Ja se natječem za predsjednika Republike Hrvatske. Svatko navija za klub koji voli. Uvijek sam bio protiv politizacije i prikrivene militarizacije sportskih društava, u tom kontekstu moja izjava koja je bila jučer. Za Hajduk sam navijao, ali politika mi se nikad nije sviđala blizu ni jednog kluba, pa ni danas. Svi hrvatski klubovi su hrvatski klubovi, to su naši klubovi", napisao je bivši premijer na svojem Facebook profilu.

Komentara 41

Avatar Antikomunist
Antikomunist
13:13 03.11.2019.

Čudim se samo da postoji i jedna tolika budala koja bi ovom dala glas

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
13:03 03.11.2019.

Imas pravo stari... ti se ubrzano natjeces za mjesto u psihijatrijskoj ustanovi, odjeljak - redikuli...

MR
MrGrickle
13:10 03.11.2019.

Skoro da mi ga je žao. Potpuno neshvaćen, bez stvarnog uporišta, ostat će potpuno sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije