Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović napadom na Puhovskog pokreće lustraciju

Puhovski je sam otvorio put ovakvoj javnoj lustraciji još kad je Milanovića nazvao političkim idiotom. No, problem jest da se Predsjednik RH javno osvetnički obračunava savjetujući njegovom poslodavcu da ga otpusti! Srećom, Milanović više nema poluge moći u medijima kakve je imao kao premijer i kakve je imao Josipović u njegovo vrijeme, tako da stvarne opasnosti nema.

Komentari 53

DZ
dubravko.zatek
09:35 08.10.2020.

nema večih licemjera niti gadova od te naše ljevičarske no pasaran-kamarile....:(..kad je govorio da HOS-ovu ploču treba negdje "baciti" i tako za jedan brutalan i ogavan način popljuvao uspomenu na jedanaest masakriranih branitelja onda su se kao zadnje kurvetine sa strane smijali i pljeskali mu a sad kad im je rao da su samodopadni i narikače opće plakanje i zgražanje...smradovi samo takvi..

VL
GL
Glavica
09:27 08.10.2020.

Puhovski je mrzitelj hrvata i Hrvatske drzave treba ga kazniti za lazi koje je izgovaro pa sudovima dozivotna robija

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
09:13 08.10.2020.

Još da se obrati tj. da postane katolik, bio bi izvanredan presjednik.

VL
PA
pax5
09:54 08.10.2020.

Svako zlo učinjeno prema ljudima koji su željeli slobodu ne smije zastariti...Pa bio on Puhovski ili netko dr.

VL
ST
Stipan
10:09 08.10.2020.

Ako Milanović pokrene lustraciju i otvori sve arhive biti će upisan u povijest kao najveći i pravedan predsjednik Hrvatske.

VL
DD
ddh
10:32 08.10.2020.

Milanovic je u zadnje vrijeme njegovim iznosenjem cinjenica o ljevicarima (komunistima) poceo otkrivati dio zla, koje su ti ljevicari sijali i siju po Hrvatskoj. Vidjet ce se, sto ce jos izaci na vidjelo.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
10:38 08.10.2020.

Podrška Milanoviću. Konačno da je netko skinuo rukavice. Odavno je bilo vrijeme za to.

VL
ST
stefj
11:08 08.10.2020.

Lustraciji se svi mi nadamo, no ako pogledate medije, te "napadnute" snage se konsolidiraju i gledaju kako uzvratiti udarac i srušiti Milanovića. Sada ispituju razne varijante i gledaju što od toga će se "uhvatiti" u javnom prostoru pa da krenu u napad... Ne znam koliko će Milanović opstati na svojoj funkciji i u tom verbalnom duelu. Po meni je samo pitanje vremena kada ga ušutkaju i ucijene... Previše je tih i takvih iz prošlog sustava i njihovih potomaka, oni vladaju medijskim i javnim prostorom...

VL
IL
ilustrator
09:52 08.10.2020.

ovih dana analizirajući zoranove perfomanse raznorazni likovi o svemu samo ne o suštini. pitanje je, to što zoran govori jeli istina ili nije. jučer se jedan novinar potrudio, izvadio novine iz arhiva i vrlo lijepo pokazao tko laže, tko istinu govori.

VL
Avatar Asterix
Asterix
09:23 08.10.2020.

Imam dojam, od kada je Milanović u verbalnoj akciji, da novinari nastoje obogatiti izričaj nastojeći se barem malo približiti letvici koju Milanović drži visoko... jer može.

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
09:47 08.10.2020.

hdzeovci 30 godina kmece za lustracijom i sad im opet ne pase???

VL
DU
Deleted user
10:42 08.10.2020.

Svi rođeni prije 1980. su sumnjivi.Naročito novinari.

VL
DF
Dragan Filipović
12:26 08.10.2020.

Lustracija... daj Bože.

VL
NO
NormalanHrvat
13:44 08.10.2020.

Svaka cast Predsjednice, nisam nikad ovo ocekivao od Vas. Treba provesti lustraciju, pronaci sve one dokumente i transkripte sto je Mesic unistavao ili selektivno nosio u Hag..

VL
NO
NormalanHrvat
13:49 08.10.2020.

Prvi predsjednik je cuvao transkripte za povijest, jer je on povijesnicar. Trebalo bi se napraviti lustracija od 1941-1990. Kad se ona zavrsi treba otvoriti i transkripte prvog predsjednika dr. Tudjmana od 1990 do 1998 ukoliko tajnost na njima nije 30 godina, onda bi morali jos malo pricekati.

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:26 08.10.2020.

Ako krene lustracija pa tko će onda ostati u HDZ-u?

VL
TO
tomislav10
15:43 08.10.2020.

Prvo bi sebe trebao lustrirati kao člana SKH.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:54 08.10.2020.

Lako ti je sada lapr.ati kad si imao jednog djeda na jednoj a drugog na drugoj strani u II sv. ratu !

VL
NE
Neonacionalist
12:07 08.10.2020.

Znate li zašto nije bilo lustrac. i zašto je zapravo nikada neće ni biti , pa jednostavno zato što je hrvatska SDB odigrala ključnu ulogu u stvaranju Hrvatske odnosno vješto je vodila i kontrolirala procese u tom smjeru , naimee kad je hrv. SDB procjenila da će se Jugoslavija raspasti i da u Miloševićevom konceptu će i oni izvisiti jer mu ne trebaju pošto on ima svoje kadrove i pouzdanike , dakle kako bi zadržali svoje privilegije i položaje kao povlaštena kasta u republici kojom su vladali onda su se pobrinuli da vlast u RH ne preuzmu oni koji bi ih lustrirali i naprosto pomeli poglavito oni iz emigracije koje su progonili pa i ubijali po potrebi i onda su kao prvo izabrali tj. pogurali Tuđmana , njemu su dali pasoš i omogučili da uspostavi ključne kontakte sa emigracijom , itd. a zauzvrat je on njih poštedio lustracije a neke i kaznenog progona i znamo nadalje dobro koji su sve bivši istaknuti pripadnici bivše službe zauzimali visoke položaje i bitne funkcije u Tuđmanovoj vlasti da sad ne idem u detalje . Svakako potpuna je laž ono standardno opravdanje kako eto radi dobrobiti Hrvatske nije htio sprovesti nužnu lustraciju jer to bi tobože onda otvorilo i unutarnji rat i sl., e pa to su potpune gluposti, mogli smo ih lustrirati a rat bi sigurno dobili i bez njih .

VL
Avatar Caroline
Caroline
10:10 08.10.2020.

Otkad su s lijeva krenula prozivanja Milanovića zbog intimnih druženja predsjednika RH i načelnika stožera OSRH u Kovačevićevoj podrumskoj rupi za vrijeme lockdowna, oni s desna koji nisu glasali za Zokija potpuno su zbunjeni . Sa sigurne udaljenosti puni strahopoštovanja prate Zokijeve nastupe i fejs objave ne vjerujući svojim očima i ušima da su ovi s lijeva spremni kritizirati postupke političara za kojeg su glasali. Gledajući bijes ranjene zvijeri koje su kritike s lijeva probudile u Zokiju, Plenković se tek usudi reći da su Zokijeve izjave sjajne a Škoro priznaje da Milanovićeva rika dokazuje kako je zaista predsjednik svih građana. Plenki je sinoć objasnio kako ne vidi ništa sporno u prisnim susretima ministara njegove vlade s Kovačevićem u izoliranom privatnom prostoru šefa Janafa. Iako se broj Plenkijevih ministra spremnih za mito i korupciju više ne može smatrati izoliranim slučajem već karakternom manom koju u pravilu ima većina hadezeovaca, njihovi glasači zamrle savjesti i dalje smireno predu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.