Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK U SINJU
Povratak na članak

Milanović: Matijanićeva partnerica iznijela niz ozbiljnih stvari koje treba ispitati

Upitan bi li ministar zdravstva trebao podnijet ostavku ako se u tom slučaju utvrde propusti zdravstvenog sudstva, Milanović je rekao da je to hipotetsko pitanje.

Komentari 3

KA
kažemja
23:37 07.08.2022.

U svakoj normalnoj i uređenoj državi ako se ustanovi liječnička pogreška, ministar zdravstva automatski bi trebao podnijeti ostavku.On naravno nije direktno kriv za smrt novinara ali kao najmoćnija osoba u zdravstvu ima u najveću odgovornost.Policija treba obaviti detaljnu istragu i kazniti sve koji su mogli pomoći a nisu.Čitajući transkript čovjek ne može vjerovati da toliko liječnika sa kojima je razgovarao preminuli novinar ni jedan nije prepoznao simptome i moguće posljedice.Savjeti u stilu ..pišajte u kantu i jedite štapiće i javite se za pet dana su na nivou pučke škole.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.