Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečana sjednica Gradskog vijeća
Povratak na članak

Milanović Korčulanima: S Pelješkim mostom bit ćete bliže

Živite od turizma i držite se epidemioloških mjera. Onaj tko je cijepljen bi trebao imati poruku da će mu život biti normalniji. Tu se još malo tražimo i gubimo, ali je bitno da nam mentalno zdravlje ne posrne, poručio je Milanović

Komentari 6

PV
prcko.vita
17:40 29.07.2021.

Kako ih nije stid i sramota cijelo ljeto samo more jug Hrvatske Itd kao da sjever i istok Hrvatske uopće i ne postoji. Sramota.

VL
Avatar salaso
salaso
18:50 06.11.2021.

Treba spojit i korčulu i pašman....

VL
XM
xman100
07:23 30.07.2021.

Dobro da nije kao Kolinda pa da se bez veze šeta okolo po zemlji, nego ipak radi nešto korisno.

VL
IM
Imanasjoš...
23:54 29.07.2021.

pala para ,,, mito je rvatski odskok u provaliju

VL
Avatar Bolen
Bolen
16:37 29.07.2021.

Što je je, most dobro dojde. Ali samo s njim stanovnici DU-Neretvanske županije sigurno n e ć e biti bliže ostalim djelovima RH i obratno. Ali (i opet) v e ć i m realnim plačama (pogotovo onih stvarno zasluženim uenim u privatnom sektoru) i mirovinama u visini par desetina % s i g r n o bi bili bliži.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.