Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović je pričao da izdajnici glasaju za Švedsku i Finsku, a onda je - glasao za Švedsku i Finsku. Dobro da je tako

30.06.2022. u 07:15

Odluka je u Milanovićeve ruke došla neočekivano jer su prema prvotnoj proceduri trebali odlučivati veleposlanici prije summita

Komentara 82

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
08:00 30.06.2022.

Znaci opet je lajao pa dobio po labrnji i podvukao rep, ništa neočekivano za njega.

DU
Deleted user
08:03 30.06.2022.

I prije je on imao svojih ispada, npr. sjetimo se kako su prošli žitelji Špičkovine, nastavnici povijesti (finski građ. rat 2017.) itd. itd. No, kad se osvrnemo u retrovizor, da baš ne velim u povijest bolesti, on je svoju žestinu podigao na neviđenu razinu kad je uhvaćen da se gostio za šankom kluba u Slovenskoj, koji je bio koruptivno leglo ljevičarskih kadrova. I znate što - taj njegov, nesumnjivo obrambeni stav, dopao se nekima koji vole takve vrijeđalačke nastupe i pogrde pa je on i nastavio u tom stilu. Što je najgore, i na međunarodnom, tradicionalno skliskom parketu pa su pozivali hrv. veleposlanike na razgovor zbog izjava Predsjednika, sjetimo se kako je Austrija dobila epitet da fašis. zbog protuepidemijskih mjera itd. itd. Uglavnom, vrijeme je da se svi zapitaju tko u Hrvatskoj još ima simpatija za takve nastupe, on je sada došao na zao glas i Hrvatska ima status kao nekoć Austrija u aferi K. Waldheim, koji je bio izoliran zbog epizode iz WWII, ali se učtivo ponašao. Lako je tako, zaštićen zakonom, tjelohraniteljima i vrijeđati sve uokolo sve u 16 - nema reakcija jer to priječe sigurnosne službe pa se osjeća još više pozvanim da svakome skreše u brk što god da se sjeti u tom trenutku. U NATO je lakoćom upropastio ono malo ugleda što je RH stekla u svojim mirovnim misijama u inozemstvu kad su "štimali" sektori koji su nam povjeravali.

MI
Miko33
09:49 30.06.2022.

Znači opet je pojeo svoje govno. Ajde nije prvi put. Cirkusant.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije