Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'gore od situacije u pravosuđu'

Milanović: Hrelja je odjednom prešao Plenkoviću. To našu javnost izluđuje! To je posao za USKOK

Zoran Milanović
Foto: Screenshot
1/3
23.06.2021.
u 10:30

Milorad Pupovac odavno je prestao biti netko koga treba štititi. On je silnik, kazao je Milanović

Zoran Milanović dao je intervju za Večernji TV u kojem je komentirao novi dogovor između Andreja Plenkovića i Silvana Hrelje. Naime, Plenković je ranije izjavio kako su sa saborskim zastupnikom HSU-a dogovorili protokol o razumijevanju i suradnji koji će trajati cijeli mandat. 

Milanović je na pitanje što misli kako će se u petak postaviti Silvano Hrelja, novi član vladajuće većine, odgovorio: "Ne, ne znam ni kako će se postaviti Milorad Pupovac. Milorad Pupovac odavno je prestao biti netko koga treba štititi. On je silnik. Čovjek koji debelo nesrazmjerno ima utjecaj na politiku u Hrvatskoj", kazao je te dodao:

"Ja uvijek, to se odnosi i na njega i na njegove, štitim i pokušavam verbalno stati na stranu slabijih. Najlakše je udarati po slabijima, no odavno ta ekipa ne predstavlja slabije", navodi te se osvrće na situaciju s Hreljom. 

"Hrelja nije prvi put ušao na listi opozicije i to vrlo jake opozicije. I sada je odjednom prešao Plenkoviću. To je puno gore od ovoga što se događa u pravosuđu. To našu javnost, ne na razini poruke, nego na razini grča i bijesa, naprosto izluđuje, baš tako izluđuje. To je znak da nema nikakvih pravila. Za mene je to posao za Uskok istog trenutka, jer pitam se zašto je godinu dana u zatvoru proveo Željko Sabo. Radi nekakvog frivolno-lascivnog razgovora s nekakvom damom. Gdje je sada, kako je nagrađena?" kazao je Milanović. 

Na pitanje smatra li daje Hrelja "žetončić", odgovora: "To ste vi rekli. Sve sam vam rekao. To je nešto užasno. Mrtvi hladni. Pazite, u podršci toj Vladi, samo da razotkrijemo tu prijetvornost, jest i čovjek je koji je najbliži suradnik Branimira Glavaša", kazao je te dodao:

"Zna se tko je njegov zastupnik i predstavnik u Saboru i kako je došao na listu. Pupovac s tim nema nikakvih problema. Ti ljudi su naprosto neizdrživo prijetvorni. To je problem. Gdje koga takneš, ne valja", zaključuje Milanović. 

Cijeli intervju s predsjednikom Zoranom Milanovićem požete pogledati ovdje

Komentara 38

Avatar B.Geserit
B.Geserit
10:45 23.06.2021.

Ma ok. U pravu si. Samo, što to nisi radio i govorio dok si ti bio premijer?! Licemjerje je veliko....

DM
D'Mich
12:21 23.06.2021.

Ajde Milanoviću mani se jeftine demagogije. Ti si i sam dogovarao baš takve dogovore i sa Pupovcem i svima i onda ti nije smetalo. A sad zazivaš uskok a za što konkretno?

DU
Deleted user
12:45 23.06.2021.

Kad imaš titulu, a ništa ne znaš raditi, ostaje ti još samo neprestano gunđanje i vrijeđanje onih koji ne razmišljaju kao ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije