Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROSTIO SE OD STRANKE

Milanović: Da je kriterij istina, SDP bi vječno vladao

Sjednica Glavnog odbora SDP-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
08.02.2020.
u 18:07

– SDP u svome izbornom programu polazi od tri temeljna stupa: održivo i uključivo gospodarstvo, pravedno i solidarno društvo te učinkovite i dostupne državne institucije – naglasio je Bernardić.

Izabrani predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u subotu je na sjednici Glavnog odbora SDP-a, na koju je došao oprostiti se sa stranačkim kolegama, poručio:

– Da je istina jedini kriterij na izborima, SDP bi bio na vlasti vječno. I kada se poskliznemo, govorimo u najboljoj namjeri, i to je već tako 30 godina. Imali smo Vlade i iz tih Vlada ljudi nisu odlazili niti su bili prognani zbog korupcijskih afera, nepoštenja, iznevjeravanja javnog povjerenja, praktički nikada. Rekao bih da je izbor jednostavan: dakle, istina, glasaj za hrvatsku ljevicu, na pravom si putu i na pravoj stazi – poručio je Milanović članovima Glavnog odbora u govoru zatvorenom za javnost. Iz stranke će istupiti u ponedjeljak.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, pak, istaknuo je kako će građani na izborima moći birati između SDP-ove vizije progresivne Hrvatske i one konzervativne prepuštene pojedinačnim interesima vladajućih, a poručio je i kako je jedina velika koalicija koju njegova stranka prihvaća ona s hrvatskim građanima.

VIDEO: Sjednica Glavnog odbora SDP-a

– SDP u svome izbornom programu polazi od tri temeljna stupa: održivo i uključivo gospodarstvo, pravedno i solidarno društvo te učinkovite i dostupne državne institucije – naglasio je Bernardić.

Komentara 18

Avatar morski
morski
18:43 08.02.2020.

Da je kriterij sposobnost, a ne ideologija, SDP nebi dobio vlast nigdje.

NA
Naj
19:02 08.02.2020.

Ta istina je bila zlo punih 45 godina

SA
santek
18:57 08.02.2020.

Migovi i Gunja su velika istina kao i zaduženje za 80 milijardi kuna za 4 godine to je istina kao i dizanje stope PDV i Sisačka županica koja je štete učinila županiji pet puta više nego li Sanader..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije