Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAZOVANJE U DOBA KORONAVIRUSA

Milanović o početku školske godine: Jako je važno da se djeca vraćaju u školske klupe

Milanović i Pahor na obilježavanja 77. obljetnice oslobođenja interniraca iz logora Kampor
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
07.09.2020.
u 08:43

Kao društvo uspijevamo se nositi s epidemijom svjetskih razmjera i uvjeren sam kako u svima nama ima čvrstine i odgovornosti da odgojno-obrazovni sustav održimo cjelovitim i sigurnim, smatra predsjednik

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na društvenim mrežama povodom početka školske godine. Istaknuo je kako je ovo toliko drugačiji prvi dan školske godine, zbog čega je jako važno što se djeca vraćaju u školske klupe. 

Naveo je kako svi sudionici odgojno-obrazovnog procesa trebaju biti tolerantniji u novim uvjetima u kojima se učenici, nastavnici i roditelji nalaze.

Status prenosimo u cijelosti. 

"Dragi roditelji, nastavnice i nastavnici, a posebno učenice i učenici. Prvi je dan još jedne školske godine, ali toliko drugačiji od svih do sada. Baš zato želim istaknuti kako je jako važno da se djeca vraćaju u školske klupe. Djeci je mjesto u školama koje ništa ne može zamijeniti. U ovoj situaciji ključno je osigurati, ne samo sve odgojno-obrazovne potrebe djece, nego i zaštitu njihova zdravlja. Svi sudionici odgojno-obrazovnog procesa trebaju biti tolerantniji u novim uvjetima u kojima se učenici, nastavnici i roditelji nalaze. Fizički boravak u školama nezamjenjiv je način obrazovanja i uz svu prednost tehnologije i sve što ona pruža ostaje jedini način cjelovitog formiranja djece i mladih. Kao društvo uspijevamo se nositi s epidemijom svjetskih razmjera i uvjeren sam kako u svima nama ima čvrstine i odgovornosti da odgojno-obrazovni sustav održimo cjelovitim i sigurnim", navodi se u statusu. 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
13:01 07.09.2020.

Ma što nam je pametan predsjednik,svaka čast

BE
berija
08:52 07.09.2020.

Duboko sam razočaran. A što se slučilo karijesu i gripi? Nije im valjda pozlilo?

Avatar film
film
18:54 07.09.2020.

usporil sam.... heheheheeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije