Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić

U pripremi je novi franak, još gori od postojećeg!

Milan Kujundžić
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
12.10.2015.
u 09:42

Najavio je raspad mirovinskog i zdravstvenog sustava te ustvrdio da se slučaj franak ne bi dogodio da je Sabor funkcionirao prije 12 godina, pa sve da su premijer i guverner Hrvatske narodne banke bili loši

Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora, gostovao je u povodu nadolazećih izbora u emisiji televizije N1Kao jedan od ključnih problema ističe zaduženost i pravosuđe, koje stvara pravnu nesigurnost od koje investitori bježe.

– To je kao da vam jedan liječnik na temelju CT-a kaže kako imate rak gušterače s metastazama u plućima, a drugi vam kaže da nemate. Jedan dan ste osuđeni za sve, a drugi dan to ne vrijedi – kazao je Kujundžić, dodajući kako bi bila sreća da svaka vlada pada nakon tri do šest mjeseci, a ne da se "betoniramo na četiri godine".

Najavio je raspad mirovinskog i zdravstvenog sustava te ustvrdio da se slučaj franak ne bi dogodio da je Sabor funkcionirao prije 12 godina, pa sve da su premijer i guverner Hrvatske narodne banke bili loši. 

Što se tiče koaliranja, rekao je da je moguće da će Hrvatska zora ostati po strani u Saboru te da neće sudjelovati u formiranju vlasti.

Vjeruje da će konverzija kredita u švicarskim francima, odnosno zakon koji je regulira, pasti nakon izbora, jer "u Hrvatskoj smo se nagledali povučenih zakona i srušenih presuda". Upozorava i da vladajuća koalicija sprema porez na nekretnine, "tako visok da ćemo biti prisiljeni prodati ih".

– Bit ćemo podstanari u svojoj zemlji! Tako će biti i sa frankom. Novi franak, još gori se priprema! – kazao je Kujundžić. Ne odbacuje mogućnost velike koalicije između SDP-a i HDZ-a.

>> Milan Kujundžić: Doći će do promjene na Pantovčaku

Komentara 36

DU
Deleted user
09:54 12.10.2015.

A baljezga li ga, baljezga.....

Avatar Benedikta
Benedikta
10:24 12.10.2015.

Ovaj se čovjek doista pojavi samo pred izbore, i što nam to govori? Da je samo još jedan foteljičar ili je tu da drugima uzme glasove...kako god bilo, podcijenjuje narod.

GO
Gomila
09:48 12.10.2015.

Ovo jos jedan propali iz proslosti voli da laze narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije