Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Izbori 2015.

Još me nitko nije zvao iz velikih koalicija

"Oni koji budu na djelu svjedočili rad, struku, zajedništvo, odgovornost i solidarnost, ja ću im dati ova dva glasa Stranke rada i solidarnosti. Imat će ta dva glasa", istaknuo je Bandić.
10. studenoga 2015. u 19:55 38 komentara 1304 prikaza
Milan Bandić i Ljubo Jurčić
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da ga nitko još nije zvao iz velikih koalicija u vezi s koaliranjem radi formiranja nove vlade i poručio da će dva glasa njegove stranke u Saboru dati onome tko na djelu pokaže, u što sumnja, da zastupa načela rada i solidarnosti.

Bandić je na pitanje novinara jesu li kontaktirali s njim iz Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste, rekao da nisu. "Ne, ne. Pa oni su zauzeti sada s pregovorima i treba im držati fige da što prije to naprave", rekao je.

"Oni koji budu na djelu svjedočili rad, struku, zajedništvo, odgovornost i solidarnost, ja ću im dati ova dva glasa Stranke rada i solidarnosti. Imat će ta dva glasa. Međutim, sumnjam da će to itko napraviti na djelu. Na riječima da, ali na djelu to još nitko nije napravio, osim mi u Zagrebu. Prema tome, teško ćemo nekoga podržati na onim počelima na kojima počiva Stranka rada i solidarnosti", istaknuo je Bandić. 

 "Rada je sve manje, podobni su umjesto sposobni, zajedništva ni u peti, odgovornosti nema, jer oni koji izgube idu dalje, ljudi to vole valjda, i solidarnosti nema, osim u Zagrebu", istaknuo je. "Prema tome, bit će teško. Ali, pustimo nek se pripetava, tjedan-dva dana. Bit ćemo pametniji za tjedan dana", poručio je Bandić. 

>> Uz Petrova i Anku Mrak Taritaš, birači pogurali u Sabor još samo trojicu

>> U Sabor htjeli TV voditelji, glumica i bivši atletičar

vrijeme
NEĆE BITI VRLO TOPLO
Meteorolog Zoran Vakula analizirao zimu i najavio kakvo nas proljeće očekuje
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
 • Deleted user:

  Cilj ovih malih strančica je da pod svaku cijenu uđu u vladu sa şamo jednom namjerom da što dublje zavlače svoje ručice u državnu kasu.

 • Avatar dosadni
  dosadni:

  a tko bi ovog lika zvao?

 • golub:

  Ova dva glasa stigla su iz Remetinca i vjerujem da ih nitko ne želi primiti.