Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milaković: Pupovac je morao reagirati ranije, ovo sve sada je kupovina vremena

Podsjeća na izjave Milana Bandića i Darinka Kosora dodajući kako je Pupovac izgubio povjerenje i od strane dijela koalicijskih partnera koji mu ne vjeruju.
12. ožujka 2019. u 16:41 9 komentara 1022 prikaza
Srđan Milaković
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

- Najave SDSS-a da izlaze iz vladajuće koalicije, a onda i nedolazak Milorada Pupovca na sastanak sa koalicijskim partnerima je jedna obična predstava za javnost pred predstojeće europarlamentarne izbore kao i izbore za Vijeća nacionalnih manjina koja se održavaju u svibnju mjesecu, rekao je predsjednik Demokratskog saveza Srba (DSS) Srđan Milaković.

Na konferenciji za medije održanoj u Saboru o transparentnom troženju javnog novca na primjeru Bjelovara govorili su Darinko Kosor, Dario Hrebak i Vuk Vuković HSLS Kosor: Pupovac radi cirkus

Govoreći na ovu temu Milaković kaže kako je predsjedniku SDSS-a važno da se priča i da javnost govori na ovu temu kako bi se prema svojim biračima pokazao kao političar koji brine o pravima srpske nacionalne manjine.

- Odjednom je sada došlo do kulminiranja svih tih stvari radi čega neće pristati da idu preko crte koju su zamislili. Nažalost, ta crta je pređena davno prije ali tada Pupovac i SDSS ništa nisu napravili nego su prelazili preko svega. Trebao je zapravo reagirati puno ranije ali nije nego je šutio. Bavi se sve vrijeme stvarima koja nisu značajna za srpsku zajednicu dok o onim ključnim stvarima, kao poštivanju Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, ne govori ni riječi, tvrdi Milaković.

Podsjeća na izjave Milana Bandića i Darinka Kosora dodajući kako je Pupovac izgubio povjerenje i od strane dijela koalicijskih partnera koji mu ne vjeruju.  

Milorad Pupovac Sastanak u Banskim dvorima Pupovac: Ne dolazimo na sastanak vladajuće koalicije

- Sve su to kalkulacije i pokušaj stjecanja političkih poena na ovaj način dok se zapravo radi o presipanju iz „šupljeg u prazno“. Morao je reagirati i kod postavljanja ploče u Jasenovcu, a nije nego je sad sve prešlo mjeru kada je na nekom karnevalu zapaljena lutka sa njegovim likom, zaključio je Milaković.

Pogledajte i galeriju: Milorad Pupovac na Memorijalnom groblju u Vukovaru

Srđan Milaković
1 / 6
Milorad Pupovac na Memorijalnom groblju
Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
  • belak:

    ... sta bi pupovac reagirao na plocu u jasenovcu!? trebao bi postaviti 1000 ploca, za nevino ubijene u velikosrpskoj-cetnicko-crnogorskoj agresiji !!!!!!!!!!!!!!!

  • BakaMraz:

    Ovaj Milakovic mi je cak odvratniji i od Pupovca, Pupovac barem deklarativno priznaje HR drzavu a Milakovic je Penavin zamjenik u Vukovaru, HR drzavu nimalo ne voli, ali zato voli njene kune i ne odrice se niti jedne place, govori ... prikaži još! ekavsi kao da je na nekoj duznosti u Srbiji a ne u HR i naravno ne propusta priliku ukazati kako su Srbi eto konstantno ugrozeni u Vukovaru i HR! Vlada bi ovakve neprijatelje HR trebala maknuti sa bilo kakvih duznosti u zemlji!

  • spica:

    najbolje da se odseli skupa sa istomisljenicima u smrdiju