Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema opravdanja za pljusku djetetu, ogorčena je dječja pravobraniteljica
Povratak na članak

Mila Jelavić: Nobilo mora odgovarati, a mladićima se treba ispričati

Čičak: Ovo nije njegov prvi napad. Kao državni odvjetnik tukao je i političke zatvorenike 80-ih.

Komentari 46

MO
mozillo
18:53 27.12.2009.

za pp...badave govoris i pozivas na objektivnost i razum, ova vukojebina je prije svega politicka arena, izuzetno okrutna i necovjecna. Za ovaj slucaj nista nije vaznije od toga kojoj politickoj strani pripada Nobilo i spoznaja da se radi o svetoj stvari nogometu. Ovo je branik, primitivnosti, licemjerja i pokvarenosti. Zar ne vidis da bas nikoga nije briga za zakone, za zdrav razum vec se sve svodi na necije ime. Ma kakva Europa za ovo gnjilo prokleto pleme.

VL
IN
insekticid
19:09 27.12.2009.

opet komunistički kvislinški javni tužitelji šamaraju hrvate!

VL
PK
puši kurac
19:15 27.12.2009.

nedaj bože da mi je nobilo simpatičan al nisu mi dragi ni ovi današnji klinci koji teroriziraju sve i svakoga, napadaju ljude u skupinama ko hijene, tuku jedni druge do smrti, bahati su za poludit.... dobro su klinci i prošli!!!

VL
LU
Lujo123
18:34 27.12.2009.

Potpisujem Čačićevu izjavu!!

VL
OB
-obrisani-
18:32 27.12.2009.

Ovom malom bi savjetovao da trazi odstetu od 1 milio eura i sto god dobije neka podijeli sa odvjetnikom a siguran sam da ce dobiti odstetu.

VL
FR
friz
18:42 27.12.2009.

da li sam ja dobro pročitao da je ovaj balavac sa škvadrom blokirao zeleni val?Pa zašto onda nije Mila Jelavić došla \"zamoliti\"balavurdiju da se skuliraju i maknu kontejnere?Na šta bi ovaj svijet sličio da se razna neotesana derišta sjete i traže \"pravdu\" na svoj način.To što ga je Nobilo ošamario,ošamario bi ga svatko koga bi ovaj balavac sprječavao da prođe!To šta sada svi napadaju Nobila,zato šta je poznati odvjetnik?Ošamario bi i ja balavca i to ne jedanput,i još bi mu dodatno dao nogom u guzicu!

VL
FR
friz
19:43 27.12.2009.

izgleda da je nekima na forumu \"simpa\" ovo s kontejnerima,pa dijele minuse,nama koji protestiramo.Da li je Nobilo bio doušnik UDBE,da li je nasilnik, ne ocjenjujem sada njegova (ne)djela,već to što su ovi balavci BLOKIRALI ZELENI VAL.I lako se moglo desiti da su blokirana kola HITNE POMOĆI.A u njima bi možda bio netko od VAS!!!Da li ste za anarhiju ili za red u društvu?

VL
MO
mozillo
19:16 27.12.2009.

\"Mila Jelavić: Nobilo MORA odgovarati, a mladićima se treba ispričati\" Tko si ti mila jovovic da naređujes bilo kome sto se treba diogoditi???? Tko ti daje pravo da se mjesas u posao suda i tko te je ovlastio da vrsisis pritisak na sud????? Ja trazim smjenu osoba koji koriste poziciju drzavnog cinovnika da bi provodili svoje zamisli i plasili ljude!!! Mila Jovovic, podnesi ostavku!

VL
BP
Buakaw Por. Pramuk
19:25 27.12.2009.

Vidim da su se u ocjenjivanje bacili sami delikevneti ili njihovi neodgojeni roditelji koji su ih takve i stvorili. Samo bristite \"cookie-je i history\" u browseru i dijelite negativne ocjene. No cinjenicu da su ti klinci maloljetni delikventi, kojima vrijedi stisnuti samarcinu, ne mozete sakriti.

VL
Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
19:32 27.12.2009.

tipicna hrvatska primitivna bahatost (i medju komentarima) ali samo u HR cim dodju do Bregane vec su manji od makovog zrna

VL
JA
jankoprekobrda
20:02 27.12.2009.

Kada decki malo tu Jelavicku i Cicka izcipelare kako oni to znaju pa bi njih dvoje promijenio pricu.

VL
DA
dalmoš
21:45 27.12.2009.

Žalosna je činjenica da još ima ljudi, koji ne vide nedjelo (na žalost odvjetnika) Nodila. U pravnoj državi je: 1. Jasno tko je nadležan da provodi red, 2. Jasno da bi prije svega pravnici / odvjetnici to morali znati, 3.3. Jasno, da je javno šamaranje bilo koga, a poglavito maloljetnika nedopustivo. No, mnogim komentatorima a izgleda ni policiji to nije jasno. Zanima me hoće li se oglasiti odvjetnička komora. A morala bi.

VL
DA
dalmoš
21:52 27.12.2009.

Zaboravih nadodati, u čitavoj priči jedini je huligan upravo odvjetnik Nodilo. To pokazuje ne samo njegovo šamaranje, nego i izraz lica na gornjoj slici.

VL
BU
Budak
22:30 27.12.2009.

Za svoje djete do poslednje kapi krvi. Ti decki nisu huligani oni su samo nezadovoljni tim sto im se ne da igraliste koje su oni uredili i to je uredu. Zagreb se betonira bez sluha za potrebe njihovih zitelja. Nodilo bi mogao moje djete udariti jednom i nikad vise. Ja znam gdje bih ga nasao a znali on da ga ja trazim gdje i kad ? E da vidim onda borilacke vjestine gospodina siledzije. Kad zakon i pravda zakazu uzmi ju sam u svoje ruke jel to je jedini nacin za banana drzavu gdje mocnici mogu raditi sto hoce ali ne i dokle hoce.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
08:30 28.12.2009.

Ne želim previše ulaziti u ovo što se desilo, samo se nadam da će policija i sudstvo odraditi sve po zakonu. Ono što mi je interesantno su izjave tzv. Pravobraniteljice za djecu. Pozivam gospođu Jelavić, ako joj je zaista stalo do djetetovih prava, da prati i mnoge druge slučajeve pozorno, naročito one na obiteljskom odjelu Građanskog suda.

VL
DA
danielzg
02:34 28.12.2009.

Nobilo se previše druži s prijateljem Nikicom Jelavićem pa se malo uobrazio!

VL
Avatar bikkojisjedi
bikkojisjedi
15:13 28.12.2009.

Ova pljuska mladiću je samo podsjetnik običnim smrtnicima što moćnici mogu činiti u \"pravnoj državi\" jer za njih važi ona stara latinska: Ono što je dopušteno Jupiteru nije i volu\"

VL
DA
damocles
01:39 29.12.2009.

Bija sam i ja klinac al nikad nisam zakrcija cestu pa igra nogomet na njoj. Podrzavam odvjetnika

VL
Avatar punkufer
punkufer
18:24 27.12.2009.

Tu kukavicu treba staviti u zatvor da njega malo pljuskaju. Da vidi kako je to. Papak i kukavica.

VL
AL
alapača
18:44 27.12.2009.

Daj Čačiću, poklopi se ušima, sram te bilo. Propadni u zemlju! A čuj ove Jelavićke, njoj je dovoljna isprika. Čemu služi zakon o zaštiti maloljetnika od nasilja ako nema propisane teške kazne, za podmetnuti ga pod ruku koja šamara?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.