Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA HAC-REMORKER
Povratak na članak

Mikulić u obrani: Nevin sam, a od svega ovog imam samo narušene obiteljske odnose

Milivoj Mikulić je na zagrebačkom Županijskom sudu iznio vrlo detaljnu obranu u kojoj se osvrnuo na sve iskaze svjedoka koji su tvrdili da je bio među onima koji su iz HAC-a preko kooperantskih tvrtki izvukli oko 15 milijuna kuna

Komentari 3

JA
jadranskomore
17:37 18.02.2019.

Kod nas je sve sranje sta se god napravi, ko se nije vozio autoputem od varazdina do zagreba ja mu preporucujem da se vozi, to je dionica kojom dnevno prodju mozda 2000 vozila u prosjeku a izgleda kao da si na konju a popravljaju ga svake godine, vani dnevno autoputem prodje 120000 vozila i za svo vrijeme Koje sam ja vani 40 godina do danas nije bio niti jednom saniran. Koliko love toliko muzike, ak hoces da se farba tunel bojom od 20 kuna litra moze-ak hoces da se farba bojom koja kosta 350 kuna moze ako imas lovu jasno.

VL
JA
jadranskomore
17:33 18.02.2019.

Pa sad ispada da radovi i materijal nisu nista kostali sve je on uzeo, lako je mazati oci idiotima koji se Doma drze za maminu suknju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.