Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Miklenić u Glasu Koncila: Nova vlast pobuđuje nadu

'28.10.2010., Zagreb - Novinarski dom, okrugli stol o crkvi i medijima. Ivan Miklenic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
04.01.2012.
u 00:25

"Dojam je, makar na početku, da nova vlast uživa potporu većeg dijela hrvatskoga društva, negoli su to pokazali sami izborni rezultati", piše Glas Koncila

"Nova vlast, koju su neki prozvali 'božićnom vlašću' jer je oblikovana u rekordnom roku i bez ikakva osporavanja uoči samoga Božića, već samim tim što je nova pobuđuje nadu da će pokušati djelovati za dobro čitave hrvatske nacije, da se neće usuditi favorizirati interese pojedinaca, pojedinih skupina i manjine na štetu većine, odnosno općega dobra cijeloga hrvatskog društva", piše Ivan Miklenić u novom broju Glasa Koncila.

Miklenić ističe da je nova vlast dobila veliku potporu javnosti:
"Dojam je, makar na početku, da nova vlast uživa potporu većeg dijela hrvatskoga društva, negoli su to pokazali sami izborni rezultati s početka prosinca 2011.", komentira Miklenić.

Također, naglašava da je nova vlast dobila priliku ispraviti i ukloniti "traumatične zapreke stvarnom razvitku demokracije, gospodarstva i zajedništva unutar hrvatske države".

Ključne riječi

Komentara 25

KA
kajinx
00:54 04.01.2012.

Nova vlast pobuđuje nadu...! Da, primjer je kako nam mjenjaju Hrvatski jezik.

VA
valis
00:57 04.01.2012.

Ma nemoj..ja ih gledam i pitam se zasto psihijatri sute.....jedan dobiva 800.000 kuna u dionicama,drugi kredit Croatia osiguranja ,jedan vice da ce hvatati lazne branitelje a drugi da nema energije za to ...ludi narod dobio sto zasluzuje..Hdz ce moliti da ponovno preuzmu vodenje drzave...

CH
Charlemagne26
00:38 04.01.2012.

Nemoj, tako ti svega. I kad hvalis, ljigav si....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije