Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Miklenić u Glasu Koncila: Nova vlast pobuđuje nadu

"Dojam je, makar na početku, da nova vlast uživa potporu većeg dijela hrvatskoga društva, negoli su to pokazali sami izborni rezultati", piše Glas Koncila
04. siječnja 2012. u 00:25 25 komentara 5 prikaza
'28.10.2010., Zagreb - Novinarski dom, okrugli stol o crkvi i medijima. Ivan Miklenic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'

"Nova vlast, koju su neki prozvali 'božićnom vlašću' jer je oblikovana u rekordnom roku i bez ikakva osporavanja uoči samoga Božića, već samim tim što je nova pobuđuje nadu da će pokušati djelovati za dobro čitave hrvatske nacije, da se neće usuditi favorizirati interese pojedinaca, pojedinih skupina i manjine na štetu većine, odnosno općega dobra cijeloga hrvatskog društva", piše Ivan Miklenić u novom broju Glasa Koncila.

Miklenić ističe da je nova vlast dobila veliku potporu javnosti:
"Dojam je, makar na početku, da nova vlast uživa potporu većeg dijela hrvatskoga društva, negoli su to pokazali sami izborni rezultati s početka prosinca 2011.", komentira Miklenić.

Također, naglašava da je nova vlast dobila priliku ispraviti i ukloniti "traumatične zapreke stvarnom razvitku demokracije, gospodarstva i zajedništva unutar hrvatske države".

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Olival
PRIČA O USPJEHU
Od obiteljskog biznisa do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji prirodne kozmetike
  • kajinx:

    Nova vlast pobuđuje nadu...! Da, primjer je kako nam mjenjaju Hrvatski jezik.

  • valis:

    Ma nemoj..ja ih gledam i pitam se zasto psihijatri sute.....jedan dobiva 800.000 kuna u dionicama,drugi kredit Croatia osiguranja ,jedan vice da ce hvatati lazne branitelje a drugi da nema energije za to ...ludi narod dobio sto zasluzuje..Hdz ce moliti da ... prikaži još! ponovno preuzmu vodenje drzave...

  • Charlemagne26:

    Nemoj, tako ti svega. I kad hvalis, ljigav si....