Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Miki je malo nervozan jer novinarske beštije rade svoj posao

U konsolidiranim demokracijama političari kao Bandić obično završe direktno u političkim karantenama

Komentari 16

AE
Aedes2017
13:25 14.11.2018.

Bandić svojim poznatim debilanama,papazjanijama ,plitkim seljačkim upadicama i hercegovačkim primitivizmom skriva svoj grozan strah pred neumitnom Lepoglavom. Sve drugo nema nikakve važnosti.

VL
DU
Deleted user
11:32 14.11.2018.

..hrvatska nema tri novinara a da ste beštije jeste a bandić vam je beštija predvodnik..

VL
OK
okolo
13:50 14.11.2018.

od mile opcenarodnog, gori su samo informativno politički djelatnici..iliti komesari ministarstva istine i propagande .. dok je tako, izbor je lagan..za neimara, za delat

VL
BE
berija
11:25 14.11.2018.

Draga Renata, novinari rade svoj posao? Neovisni novinari, je li tako? Objektivno izvještavanje, bez političkih preferencija? E, nije istina. Pročitaj rad Juana P. Artera "Political Parallelism and Media Coalitions in Western Europe", a možeš i druge na istu temu. Dakle, iako me ni malo nije briga za Bandića, zanimljiv je (do sada uzaludan) trud novinara da ga se ocrni i postavi nekog drugog za gradonačelnika Zagreba. Međutim, građani uporno kažu drugačije. Kao i kad je bio Trump u pitanju, kad su izbori u Hrvatskoj u pitanju. Dakle, s kim je u koaliciji medij u kojem ti pišeše, pa da nam svima bude jasnije zašto pišeš kako pišeš a ne da te prozivaju za jugoslavenstvo, leftardstvo i.t.d.. Odluči se, hoćeš li biti novinar ili politički aktivist. Za sve što je u Zagrebu loše kriv je Bandić, a za sve što je u Zagrebu dobro napravljeno, zaslužan je netko drugi? Hvalite se Adventom? Je li za njegov uspjeh zaslužan Bandić?

VL
DU
Deleted user
18:03 14.11.2018.

Renata, promjeni tu sliku ovako već osjećam posljedice.

VL
Avatar javorko
javorko
12:55 14.11.2018.

Bandic je skopio ugovor s Plenkovicem nepisani ugovor a stavke ugovora upravo gledate tj prvi Bandic ispunjava uvjete Plenkovicu..onda Plenk bandicu a znate kakve uvjete?KAd bi ajmo se pozvati na EU znala da hrv.politickim igrama ne zeli da se sudii covjekom optuzenom za korupciju stoljeca sto bi ta ista EU rekla na to?

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:36 14.11.2018.

Miki je samo malo nervozan jer novinarske beštije rade svoj posao ali zna on dobro da ima na balkanu dovoljno teladi koja če ga potrditi na izborima i dati mu mogucnost da uz Boga I domoljublje jami kao svoj na svome na grbaci kopaca po kontejnerima.

VL
IB
iva.begovic
00:17 15.11.2018.

sto mana moglo bi se naći Bandiću ali Zagreb ima i više problema nego što Bandić ima mana. Ne bi imala ništa protiv da ga se ruši iz nekog konstruktivnog razloga. Npr. zbog neriješenog problema otpada, ali da ga see ruši zbog politikanstva i zbog tamo nekog posjeta odnegdje nekog Palme, ma to mi je stvarno ooodvratno.

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:05 14.11.2018.

Hrga je uspčorena osoba vrlo upitnih mentalnih sposobnosti..drugo niste jos shvatili igru koju igra Bandic?i OPET vas ja moram nauciti necu zelim za to novac i titulu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.