Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni huligani

Mijalić: Moj Filip znao se pijan tući, ali mjesecima nije popio ni kapi

filip mijalić
Željko Hladika/Večernji list
25.09.2012.
u 17:25

Sin bivšeg saborskog zastupnika pretukao je Rabljanina, a njegov prijatelj djevojku koja je muškarcu pokušala maramicom obrisati krvavo lice

Noć s petka na subotu u Vrbovcu je bila poprilično burna. U tučnjavi u kojoj je ozlijeđena 19-godišnja djevojka i 31-godišnji muškarac navodno su glavni akteri Dejan Kolić koji je udario djevojku i Filip Mijalić (24) koji je nokautirao muškarca. Filipov otac Jadranko Mijalić, inače bivši saborski zastupnik i bivši član uprave Hrvatske pošte u telefonskom razgovoru nam je rekao kako se njegov sin u posljednje vrijeme smirio.

– Istina je da se prije znao potući kao i da je često uživao alkohol, ali to je prestalo prije godinu dana kada je krenuo na liječenje. U zadnjih sedam mjeseci uopće ne pije – potvrdio je.

Na podu obliven krvlju

Ipak, svaki tjedan skupina huligana u Vrbovcu tjera strah u kosti svakome tko im se nađe na putu. Pretući će nekoga samo zato jer im se ne sviđa, a stekli su takvo strahopoštovanje među mještanima da ih se nitko ne usuđuje ni prijaviti policiji. U noći s petka na subotu najprije su se sukobili sa 31-godišnjakom koji je s Raba došao u Vrbovec na svadbu. Rabljanin je nešto iza ponoći ušao u caffe bar Jazavac i tamo navodno počeo provocirati lokalce. Sukob se nakon nekog vremena preselio na ulicu, gdje je došlo do tučnjave između Rabljanina i Filipa Mijalića. Rabljanin je nakon par direkata završio na podu oblivljen krvlju, a u pomoć mu je priskočila Iva J. (19) koja mu je s maramicama htjela obrisati lice. U tom trenutku i sama ja postala žrtvom brutalnog napada Dejana Kolića koji ju je udario šakom u oko i slomio očnu kost.

>>Branio konobaricu pa 'zaradio' slomljenu arkadu i čeljust

Možda ostane i bez oka

Djevojka ima teške ozljede, a Kolić i Mijalić, neslužbeno smo doznali, jučer su uhićeni te se nalaze na obradi. Iz PU zagrebačke su u utorak su potvrdili da je više osoba privedeno na obradu zbog nanošenja teških ozljeda, ali do završetka kriminalističke istrage nisu htjeli potvrditi o kome je točno riječ. Iva J. trenutačno se nalazi na KBC Rebro, gdje čeka operaciju oka kojom će liječnici pokušati spriječiti da zauvijek ne ostane bez njega. Da bi privedeni napadači mogli biti upravo Filip Mijalić i Dejan Kolić, potvrđuju izjave nekolicine Vrbovčana.

– O napadačima se nitko ne usudi pričati, oni rade što god hoće bez posljedica, policija ih nekad privede, ali ih uvijek ponovno pusti. Pa vidite kad se to dogodilo, a svi su reagirali tek u ponedjeljak – ogorčeni su.

>>Nasilje u Zagrebu: Tražili vode pa pretukli zaštitara i ukrali bakar

Komentara 40

EX
excell
18:28 25.09.2012.

nedaj bože da bi tvoj anđelić bilo što učinio ...to narod laže ..kakav si ti roditelj da si odgojio dijete pijanca ...

Avatar vodomar
vodomar
18:40 25.09.2012.

Jabuka ne pada daleko od stabla. Kakav otac, takav sin. Dok mlađi, huligan, terorizira pošteni svijet "kad poslije ručka popije bevandu", dotle stariji, političar i profesionalni lažljivac, u pauzi između otimačina i grabeža, besmislenim lažima brani svoje čedo nedužno. A novinar? Prenosi moćnikovu "istinu" bez potrebe da se od nje ogradi. I što je tu novo?

OB
-obrisani-
18:16 25.09.2012.

A iz koje je stranke dotični saborski zastupnik ak se smije znat s obzirom da ste to uvijek dosad naglašavali...unaprijed hvala...hihihi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije