Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad huligana

Nasilje u Zagrebu: Tražili vode pa pretukli zaštitara i ukrali bakar

očevid,vukovarska (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
17.09.2012.
u 14:41

Posljednji napad dogodio se u ponedjeljak oko 1 sat na Slavonskoj aveniji, gdje su dvojica muškaraca prebila zaštitara tvrtke Arsenal-Ivezić.

U tri odvojena incidenta koja su se dogodila u nedjelju i ponedjeljak na području Zagreba pretučene su ukupno četiri muške osobe. Dvojicu prijatelja K. K. (32) i Z. L. (28) pretuklo je više nepoznatih huligana u nedjelju oko 3 sata ujutro na Aleji Bologne kad su se vraćali s Rujanfesta. Nakon što su izašli iz autobusa, napadači su ih počeli  udarati, a nakon nekoliko su minuta jednostavno pobjegli pretrčavši Samoborsku cestu.

Z. L. i K. K. vozilom hitne pomoći prevezeni su u bolnicu Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da mlađi muškarac ima frakturu sinusa i gornje čeljusti, dok je stariji muškarac lakše ozlijeđen. U nedjelju oko 18.45 dvojica huligana pretukla su 40-godišnjeg D.S. na Ininoj benzinskoj postaji na Zagrebačkoj cesti. D. S. je biciklom došao do benzinske postaje kada su mu prišla dvojica muškaraca starih između 35 i 40 godina odjevenih u traperice i crne majice i bez riječi ga počeli udarati.

Napadnutom su muškarcu slomljene kosti lica, a policiji je rekao da ne zna zašto su ga huligani napali.

Posljednji napad dogodio se u ponedjeljak oko 1 sat na Slavonskoj aveniji gdje su dvojica muškaraca prebila zaštitara tvrtke Arsenal-Ivezić, 54-godišnjeg Davora G. Napadači su najprije zaštitara zamolili da im da malo vode, nakon čega su iskoristili njegovu nepažnju i savladali ga, pri čemu su koristili bejzbolsku palicu.

Nakon što su svladali zaštitara, iz džepa su mu ukrali njegov privatni mobitel kao i ključeve Škode Felicije koja je također zaštitarovo vlasništvo. U automobil su ukrcali bakreni kabel i kompresor koje su također ukrali na gradilištu te pobjegli.

Komentara 23

MI
Milkica
15:11 17.09.2012.

Iz Zagreba je prvo nestala prometna policija, a onda i "obična", tj. temeljna. ,Više ni kvartovskog murjaka ne viđam. Ima ih po ulici samo na kraju školske godine, valjda kad pitomci pišu maturu pa ih malo puste na ulice da vide kak je to biti policajac.

LI
liskovaca
15:23 17.09.2012.

zašto bivšeg novinara Nacionala Berislava Jelinića 24 sata dnevno čuvaju po dva policajca??? Dakle, 6 policajaca je samo zaduženo za njega??? Koliko ima takvih osoba koje čuvaju policajci ??? Koliko to košta???? Tko štiti obične ljude? Nitko!

DU
Deleted user
15:01 17.09.2012.

Pitanje za milion kuna: "Kad ste zadnji put u gradu vidjeli patrolu da pjesice sece ulicom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije