Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI POVLAČENJE KANDIDATURE
Povratak na članak

Mihanović: Ivošević je verbalni terorist, normalan čovjek to ne može napisati

Dodao je da jedino što je gore od Ivoševićeve objave izostanak je reakcije Ivice Puljka.

Komentari 17

Avatar Sancia
Sancia
12:24 28.05.2021.

Ivošević je samo još jedan isprdak komunističkog backgrounda koji želi živjeti kao njegovi roditelji, s privilegijama. S gubitkom istih ne može se pomiriti, jer mu se čini da su svi gluplji od njega, da je on partijskom linijom pozvan da bude iznad nas, jer je ljevičar, a zna se "ljevičari su napredni, progresivni i inteligentni" bez obzira koliko su pokvareni, zli i puni mržnje.

VL
DU
Deleted user
12:12 28.05.2021.

Zar nije Plenkovića sram pred ovim likom. Nakon Filipovića u ZG ovo je drugi čorak Velikog vođe.

VL
KL
klemito
13:04 28.05.2021.

Gdje HDZ nalazi ove i ovakve likove. Pa zar sstožerna hrvatska stranka nema boljeg kandidata, žalosno.

VL
Avatar madcap
madcap
12:34 28.05.2021.

Pomislio sam da laže i fabiricira, ali on u stvari ništa nije razumio. Prvo, nije to o Hrvatima napisao Bojan, nego onaj hadezejac-Židov s kojim se svađao, a Bojanv post je reakcija. Drugo, osim žešćeg izražavanja u smislu poredbe politike Izraela i 3. Reicha, tu nema ničega posebno spornog, i pomisao da će lijevi birač nasjest na takvo izvrtanje činjenica je hvatanje za slamku. I treće, pa pobogu, tko vam je PR? Dajte mu otkaz jer će proglašavanja Puljka i Bojana da su U samo prevalit glasove desnice za Puljka. A lijeve nećete odvratiti, nego samo isprovocirati.

VL
TU
Tutlek1234
12:11 28.05.2021.

Poliglot Mihanović polupismeno spadalo iz ZNA SE 2 puta osuđene stranke na hrvatskim sudovima dijeli lekcije. Mihanoviću ti ne znaš hrvatski, a o engleskom da ne govorimo.... Ti si zadnji koji trebas bilo što reći .... DNO DNA ...

VL
NE
neboiznadzagreba2
14:10 28.05.2021.

Normalan čovjek ne može biti član HDZ-a, a kakav je čovjek onaj koji je i njihov kandidat na izborima, presudi će Splićani. Izvlačiti u kampanji nečiji navodni sntisemitizam, proglašavati nekoga teroristom, politički je terorizam i jednoumlje čiji smjer nameće von Plenkovich.

VL
SA
sani1
13:37 28.05.2021.

Pa normalan čovjek ne može napisati ni onakav doktorat, i…

VL
DU
Deleted user
12:35 28.05.2021.

Viceplagijator uhljeb najviše klase potrčko HDZ-ovog lokalnog šerifa Ante Sanadera koji ne zna strani jezik a to mu je uvjet za radno misto govori drugim kandidatima da bi trebali povući svoju kandidaturu.Što reći na sve ovo nego otići na izboree i zaokružit Ivicu Puljka i sklonit korupcijsko klijentelističku koaliciju Kerum-HDZ.

VL
ET
en-ten-tini
12:26 28.05.2021.

'pichka matherina' teroristička psovka :D ako je tako onada je svaki građanin terorist, osim mene :D ja ne prostačim....kai se vole svi praviti fini, bit će sbog odijela koje zna stvoriti takav privid

VL
DU
Deleted user
12:22 28.05.2021.

HDZ radi hajku... legitimno. Ali to ne mijenja činjenicu da je HDZ otužna pojava.

VL
SI
siskic
13:28 28.05.2021.

mihanoviću, ti nisi samo sramota splita i hrvatske, obzirom kojoj bratiji pripadaš ti si sramota svijeta.

VL
TU
Tutlek1234
12:40 28.05.2021.

HDZ je 2 puta osuđena stranka na HRVATSKIM sudovima... Pametnome dovoljno, a polupismenima, uhljeba, lažnim rvatinama i domoljubima za svoj ŽEP intelektualno podlapacitiranim je prihvatljivo. I to je slika RH.

VL
Avatar Sancia
Sancia
13:32 28.05.2021.

Ivoševića čeka Rudaničin poučak. Nakon jednog bljuvanja po židovima na NOVA TV morala se odseliti u Srbiju da bi mogla raditi. Ivošević je politički dead man walking.

VL
KU
kuramela
12:35 28.05.2021.

Ivošević i Marinić će Puljka upropastiti jer su po mom mišljenju previše ekstremni u svojim stavovima,a to u politici ne prolazi,zato g.Puljku savjetujem da dobro razmisli što će s ovom dvojicom.

VL
RE
RedTree
14:02 28.05.2021.

Židovska zajednica je dala puno Gradu Splitu za njegov razvoj i prošla grozote za vrijeme drugog svjetskog rata. Split je odbio fašizam i Hajduk je ponosan što je počasna momčad Francuske radi svog otpora fašizma i sad ovo dođe da se crvenimo. Grad Split je svjetski i turistički grad, zamislite kakav će to imati ugled za Grad kad iziđe van, za grad i ljude koji žive od turizma većinom, da ih se negativno povezuje. Da li će svjetski DJ-i dolaziti na Ultru, snimanje stranih filmova itd.. Split nije eksperiment za ljude koji ne znaju osnovne stvari koje se odvijaju u gradu. Split treba ići naprijed, a ne stagnirati, dotle drugi idu naprijed i crveniti se zbog nečijih izjava.

VL
HU
Hulk
12:39 28.05.2021.

Vice voli dečkiće !

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
12:55 28.05.2021.

Higsov bozon je zarađivao pjevajući domoljubne pjesme po pirevima. Unatoč tome što se ispričao ja mu opraštam. Ali ova prepiska njegova pomoćnika je ono baš previše. Stvarno sam tankoćutan kad je židovski narod u pitanju . Tu imam nultu tolerancijuu tko njih vrijeđa. Moš vrijeđati sve narode ovoga svijeta, Hrvate pogotovo ali židove ne,ne i točka. Oni su Božji narod i sve što oni rade je od Boga dano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.