Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U TIJUANI
Povratak na članak

Migranti pokušali ilegalno prijeći granicu, američke snage zaustavile ih suzavcem

Napetosti na granici porasle su u proteklih nekoliko dana, dok tisuće migranata iz Srednje Amerike kampiraju u sportskom centru u Tijuani

Komentari 13

Avatar Retardo
Retardo
07:18 26.11.2018.

Ne kužim ovo: "Kada su ih migranti počeli gađati, pripadnici američkih snaga uzvratili su suzavcem...." Pa u tekstu piše da to nisu kriminalci, nego radnici koji bježe od nasilja i siromaštva, da su mirno prosvjedovali i da su među njima žene i djeca. Kakvo sad gađanje? E, neće ovaj novinar Hine dugo pisati, lik je objavio klasičnu lažnu vijest i usput je sam sebe prokazao kao lažljivca.

VL
ZM
zmik
07:22 26.11.2018.

Kako to Trump uznemirava migrante? Možda zato jer traži da poštuju zakon.

VL
ZA
zagrebkarlovac
08:03 26.11.2018.

"Trump već tjednima izaziva uznemirenost migranata koji se približavaju SAD-u, gdje namjeravaju tražiti azil." A što ih treba zvat i molit da dođu ko Merkelica jadni "novinari"/plačenici, tko je od te gamadi pokazao dokumente i zatražio azil, ne to je banda naučena sve na silu odradit.

VL
DU
Deleted user
08:30 26.11.2018.

Tako se stiti granica. Kakav nasilan pokusaj prijelaza granice ? To se rijesava sprovedbom zakona sa pendrekom, suzavcem i gumenim metcima. Glupi novinar pise da Trump izaziva uznemirenosti. Novinarstvo je postalo jednostranacno i pise se samo ako je odobreno odod globalista i tvoraca novog svjetskog poretka.

VL
LU
Lujo123
10:53 26.11.2018.

Trump već tjednima izaziva uznemirenost migranata koji se približavaju SAD-u, gdje namjeravaju tražiti azil. ------------------------------------------- Gospodo iz HINA-e, još nije zavladala gripa, a vi već bulaznite! Jel po vama i policajci "uznemiravaju" lopove kad im poručuju kak nebudu dozvolili lopovluk?! Vi ste stvarno prolupali potpuno - žurno psihijatrima, ak već nije kasno!

VL
M3
Miške 3
09:40 26.11.2018.

Ibrahime, znam te puško dok si pištolj bila.

VL
M3
Miške 3
09:38 26.11.2018.

Uskoro tako i na hrvatskoj granici s Bosnom.

VL
Avatar Olujni
Olujni
09:52 26.11.2018.

A jesu i ovo IT strucnjaci i kirurzi kao i kolege im u Kladusi?

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:41 26.11.2018.

Bravo !

VL
DU
Deleted user
10:00 26.11.2018.

globalizacija i migracije su nezaustavljiv proces a razvojem prometa i komunikacije sve se to ubrzava. nejasno mi je u svemu tome zašto neka grupacija troši ogroman novac da bi organizirala masovne migracije. to sve se vodi iz najmoćnije države ii koriste se resursi iste te države. dokumenat s planom i ciljem se vješto krije a cilj je evidentno zadržati i učvrstiti dominaciju nad cijelim svijetom.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
08:50 26.11.2018.

Kakvi migranti. Domicilno stanovnistvo putuje svojim kontinentom a dosljaci iz Europe ih batinaju.Ali kad vidim statistike prirastaja ,znam da ce bjeli doseljenici.doziviti sudbinu Juznoafricke Republike.Na srecu SAD vise nisu privlacne ni za Bosance a kamoli Cehe, Slovake itd, jos im im ostaje malo iz Ukrajine .A osobito je interesantna i meni draga cinjenica da im mladi sve vise dolaze u Europu da studiraju i tu ostaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.