Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put u srce tame
Povratak na članak

Migranti kao počinitelji kaznenih djela za MUP su statistička pogreška

Na popisu počinitelja nema državljana Sirije, Afganistana, Pakistana, Bangladeša koji se najčešće spominju kao ilegalni migranti

Komentari 14

MU
Muzakus
22:55 05.12.2018.

Rezultat se treba gledati relativno, a ne apsolutno. Ovisi o broju migranata i vremenu koje su proveli u HR, ono je isto trenutno na razini statisticke pogreske naspram prisutnosti ostalih. Relativna brojka mozda bi pokazala drugaciju sliku.

VL
CV
cvikcange
22:46 05.12.2018.

Mh, dakle u Siriji ili Afganistanu požar nije požar, nit' vatra uzrokuje isti ili sličan požar. Ma bravo 👏👏 👏👏

VL
KI
kit1772
00:11 06.12.2018.

pa ilegalni prelazak granice je ozbiljan prekrsaj sam po sebi u normalnim zemljama i vremenima a vidim to ni doticni novinar ne kuzi

VL
ME
Menjik
06:54 06.12.2018.

pitajte njemacku ili austriju kakvo je stanje, jel i tamo statistička greška.

VL
BA
baegnian1
22:32 05.12.2018.

Ma gdje bi oni, sve anđel do anđela.

VL
VE
verica2
23:36 05.12.2018.

Upravo je novinarka ta koja širi histeriju. Naime, kao primjer histerije "koja počesto smrdi na linč" navela je slučaj gospođe iz Samobora koja je pozvala policiju jer je za dvojicu tamnoputih muškaraca mislila da su migranti. Učinila je najnormalniju stvarr u situaciji kada stotine (ilegalnih) migranata prolaze kroz Hrvatsku i idu prema Sloveniji koja je od Samobora udaljena desetak kilometara. Je li gospođa pozvala na linč, je li bilo čime povrijedila te ljude? Pozvala je policiju koja, na kraju krajeva, može legitimirati i bilo kojeg hrvatskog državljanina. Ako smo u redu, vrate nam isprave i dobro. U čemu je problem? Što se pak tiče situacije koja je slična onoj iz tridesetih godina prošlog stoljeća, izazvali su je upravo zagovornici ilegalnih migracija. Najezda stotina tisuća migranata, koji su zapravo kao jeftina radna snaga potrebni jedino kapitalistima, mora izazvati duboke društvenu krize , pojavu ksenofobije i sl. Migranti zaista jesu jadni i ne daj Bože nikome da se nađe u njihovog situaciji. Ako ih zapadne zemlje zaista trebaju, zašto im ne izdaju vize u diplomatskim predstavništvima zemalja iz kojih dolaze i kroz koje prolaze, nego ih puštaju da se ovako muče? Onaj kome je stalo do migranata, potrudit će se da se poprave životni uvjeti u zemljama iz kojih dolaze.

VL
JU
juma
22:47 05.12.2018.

Soros propaganda.

VL
Avatar LordKing
LordKing
22:55 05.12.2018.

Ne znam tko ovakve fore puši. Sami ukupni broj ljudi u Hrvatskoj iz spomenutih država je statistička pogreška, pa normalno da je i broj njihovih počinjenjih kaznenih djela statistička pogreška. Mogu se kladit da kad ih bude par tisuća da onda tek prava sranja dolaze, samo kaj to naši pouzdani mediji o tome ne budu obavještavali.

VL
JA
jadrmatic
00:01 06.12.2018.

Pronađite na internetu sliku autorice članka, pa će vam biti jasno zašto nije u strahu od migranata. Tu rugobu nitko ne bi je...dnom poljubio.

VL
BA
Barak
06:59 06.12.2018.

nerazumijem zasto postoje granice ako se ne cuvaju. svatko tko prelazi ilegalno granicu treba zavrsit u zatvori ili sa met..om .da se cuva granica nebi sad o tome morali raspravljat

VL
DI
Direkt
22:56 05.12.2018.

Obožavamo lagati i tako u svemu. Napadima na migrante želimo prikriti naše počinitelje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.