Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za slavlje

Michelle Obama gostima na rođendanu: Najedite se doma!

obama
Foto: Youtube Screenshot
1/2
07.01.2014.
u 07:54

Prva dama tako bi na proslavi rođendana mogla ponovno izvesti 'dougie', ples kojim je oduševila u talk showu Jimmya Fallona

Michelle Obama, prva dama SAD-a trenutno planira veliku proslavu svog 50.rođendana. Gosti zabave koja će se 18.siječnja održati u Bijeloj kući dobili su u najmanju ruku neobične upute, javlja Chicago Tribune.

Gostima je poručeno da obuku ugodne cipele, najedu se prije no što dođu te ponove svoje plesne pokrete. Michelle Obama svoju je zabavu najavila tijekom posjeta dječjoj bolnici 16.prosinca kad je izjavila kako će njen veliki dan biti obilježen plesom.

Prva dama tako bi na proslavi rođendana mogla ponovno izvesti 'dougie', ples kojim je oduševila u talk showu Jimmya Fallona.

>> Je li uskoro gotovo? Michelle se dosađivala na utakmici s Obamom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije