Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO ISKUSTVO

Nećete vjerovati gdje se ovaj biciklist vozio! Nas je uhvatila jeza dok smo gledali

Michael Kollbek
Foto: Screenshot Youtube
1/2
15.03.2015.
u 12:41

Kollbek je rekao da je to jedno od najstrašnijih iskustava koje je doživio na biciklu

Tanka je granica između avanturizma i ludila. Dokazuje to profesionalni brdski biciklist Michal Kollbek koji se biciklom vozio po takozvanoj Bijeloj crti, puteljku koji ide duž planine u Sedoni u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Kollbek je rekao da je to jedno od najstrašnijih iskustava koje je doživio na biciklu. Ne vjerujete mu? Pogledajte ovaj dronom snimljen video koji prikazuje svu ludost njegovog pothvata.

Kollbek je za Huffington Post rekao kako je godinama znao za ovaj puteljak, no odlučio ga je prijeći biciklom tek nedavno, kada je putovao kroz Sedonu. Nekoliko je puta prehodao put, a nakon nekoliko dana razmišljanja odlučio ga je prijeći i biciklom. Tvrdi da je uspio zahvaljujući mentalnoj pribranosti.

- Bio sam dovoljno uvjeren u svoje sposobnosti i znao sam da to mogu izvesti. Ključno je bilo blokirati strašne misli o potencijalnoj opasnosti tako da sam se jednostavno fokusirao na put, a ne na zastrašujući prostor oko mene - rekao je Kollbek.

 

>> Najbolje ulice u Zagrebu za spuštanje na biciklu

>> 'Policija me zaustavila jer sam vozila bicikl i pričala na mobitel, kazna iznosi 500 kuna'

Komentara 3

Avatar ljutkoris
ljutkoris
21:16 15.03.2015.

mene isto hvata jeza od biciklista,naviše od onih koji voze žuti i nose plavu kuvertu na potpis

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
05:01 16.03.2015.

video ima i smješnu stranu zato jel biciklist ima zaštitnu kacigu

OP
OpasanNekiLik
21:22 15.03.2015.

Da, da, profesionalni biciklist, kad mu ovakva ludost uspije onda proda autorska prava na snimak, dobije milijune od sponzora kao što su proozvođači opreme za adrenalinske sportove i sl., ali kad mu ne uspije i sjebe se onda mora doći helilopter, pa spasilačke službe, pa doktori, a te milijune onda plaća narod. Zajebi tibtakav biznik gdje on uzima pare kad uspije, a netko drugi plati kad ne uspije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije