Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Današnji Večernji
Povratak na članak

Mi u RS-u apsolutno podržavamo izgradnju Pelješkog mosta. I čude nas negativni stavovi bošnjačkih stranaka

U intervjuu za Večernji list predsjednica Republike Srpske govorila je o općem i političkom stanju u BiH, o svom odnosu s Miloradom Dodikom, o strahu od porasta islamskog radikalizma u BiH te o suradnji s Hrvatskom

Komentari 12

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:58 16.06.2019.

Srbi iz B. Luke su u prošlosti uvijek puno više bili naslonjeni na Zagreb nego na Beograd. Danas nije tako zato i žive tako kako žive. Ali EU put za BiH je neminovan.

VL
PR
prajdali100
08:09 16.06.2019.

Uzalud sva priča ! Ne možeš ti nas zavaditu sa Bakirom, Zvizdićem, Komšičem i njima sličnima koji naprosto obožavaju Hrvatsku.He he he a jesmo okruženi " prijateljima".

VL
DO
dopizdilomi
08:53 16.06.2019.

Šta je to RS? Neki novi model "kola"?

VL
AR
Arkade
23:34 15.06.2019.

To je coviceva draga

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
20:47 15.06.2019.

Ova gospođa je samo sitni "kotačić" u politici, čiji glavni cilj je dovesti Ruse i ruske vojne baze na puškomet do Zagreba i s pogledom na Knin i Jadransku obalu. Stavili su mirovine i plaće vlastitom narodu na minimum minimuma (mirovine ispod 100 eura, a plaće ispod 200), spremni su ubiti svakoga tko im stoji na tom putu...Ako im se dopusti gore navedeno, e onda smo mi tek na...li. Politika hercegmaf.ije im ide na ruku i tome se treba oduprijeti po svaku cijenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.