Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinal Bozanić:
Povratak na članak

Mi u Europi ne možemo oprati ruke od migranata

Nijedno društvo ne može osigurati svoju budućnost na temelju predrasuda i ideologije, rekao je kardinal Bozanić

Komentari 22

DU
Deleted user
22:17 27.09.2016.

Neka ih udomi kod sebe na Kaptolu, a može i na Krku.

VL
GO
gooniegoogoo
21:55 27.09.2016.

Bozaniću odi s tom glupavom ideologijom njih indoktrinirat. Budući su vrijednosti nespojive nije pitanje getoizacije ili asimilacije nego preživaljavanja.

VL
DU
Deleted user
22:43 27.09.2016.

Predlazem da crkva udomi izbjeglice u brojne objekte u svojem vlasnistvu te se pobrine za iste, to bi bilo krscanski.

VL
Avatar istovari
istovari
07:20 28.09.2016.

"Mi u Europi ne možemo oprati ruke od migranata"...ali možemo noge kad im se da noga u tur!

VL
AN
anticenzura
00:24 28.09.2016.

Samo kada krscani budu mogli graditi Crkve u Islamskim Republikama Bliskoga Istoka. Do tada neka svatko stoji u svojoj kuci. Mi ne smijemo nositi kriz oko vrata u njihovim zemljama, a kamoli sagraditi Crkvu, a oni dizu dzamije po Europi i traze da se maknu krscanski simboli po skolama. Ovo Bozanic zagovara? Jelì to neki pritajeni Muftija ispod mantije Karadinala, oce i on prodati vjeru za veceru kolonizatoru kao i oni u Bosni? Mjeri rijeci sta govoris, inace te mijenjamo isti cas i saljemo u Saudijsku Arabiju, pa tamo siri Islam po drzavi.

VL
Avatar Azriel
Azriel
22:47 27.09.2016.

Ma vidi ti tko kritizira predrasude :)

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
08:42 28.09.2016.

više od 90% su ekonomski migranti i više od 80% vojno sposobni, pa onda prema kome da budemo tolerantni?

VL
GO
goran2hr
15:16 28.09.2016.

Upravo nam kane uvesti porez na nekretnine, sa ciljem da se Hrvati opelješe, naprave kmetovima i raskuće. Pa da svi postanemo - migranti. A kardinal šuti. Hrvatska nije bila kolonizator, mi njima ne dugujemo ništa, a problem ilegalnih imigranata i EU kvota, rješavajmo po mađarskom modelu.

VL
DU
Deleted user
11:01 28.09.2016.

ne može se evropa od migranata oprati općenito...

VL
MA
matildica
15:13 28.09.2016.

vatikan je prošle godine zbrinuo svega dvije izbjegličke obitelji i to katoličke s obzirom na zlato i financijske mogučnosti mogao ih je barem dvije tisuće koliko ih je zbrinuo zagrebački kaptol neznamo ali s obzirom kako je financijski i s s ljubavnicama zbrinuo svoje svečenike mogao ih je barem dvijestotinjak

VL
DU
Deleted user
14:39 28.09.2016.

Pa gdje zavrsava ovakvo ulizivanje pitam se a kako bi bilo kada konacno pocinje spominjati unistavanje crkava i drugih kulturnih i nemuslimanskih gradjevina u arapskim zemljama a da ne pricam o ubijanju drugih naroda na tim prostorima. Gospodine Bozanicu probudite se dok nije prekasno..

VL
Avatar delminium
delminium
21:00 28.09.2016.

Ako odbacimo opasnosti Bozanic je u pravu. Ali ako volimo svoje dijete mozemo li sve ugroziti?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
10:46 28.09.2016.

uz sve dužno poštovanje prem crkvi o brizi za ljude u ovom slućaju emigrantima ne slažem se s vama jer niko u ovoj euniji ne vodi od vladara brigu takorekoć o svojem narodu koji je bez krovova na glavom i kopa po kontejnerima da preživi i moj stav je jasan i crkva i vlasti ponajprije trebaju brinut o svom narodu --nahranit ga i stvorit mu krov nad glavom a onda brinut o drugom gospodo moja jer je upravo i ta suluda politika --dođite nam napravila najviše štete uniji da ne nabrajamo ubojstva ,zašto li svi hrle u uniju to pitajte one kji im dadoše zeleno svjetlo i sad nas male hoće nafilat s emigrantima i zašto kad su toliko humani oni tamo ne naprave nekakvu sigurosnu zonu za te ljude jer su dovoljno veliki prostori a ne sve prem europi ---što je bio i plan potajni gadafija i ostalih tamo ..na kulturan naćin europu islamizirat i uvući se pod kožu jer je i sam to reko on i drugi a ovo što rade vlasti je ćisto ludilo i toćka dnom rjećju da im je stalo koliko li kokodaću i izdvajaju po državama za izbjeglice bilo bi dostupno da se tamo napravi reda al je nekom u interesu nešto drugo ..dobit i slićno i zato rade što li rade .na kraju da nadodam takav aparat ili instrumentarij koji bi moga držat na uzdama toliki priljev ljudstva i bit siguran da se pod krinkom izbjeglice ne provuće stotine ili tisuće ubojica ne postoji kod nas nit će postojat i zato će europa bit uvjek pretvorena u potencionalnu žrtvu upravo tih i takvih a vlasti će samo trabunjat niko nas ne može pokolebat i slićno dok će ljudi ginut upravo poradi njihovih nepromišljenih poteza --moja uzrećica je pobrini se ponajprije za svoj narod u državi a oprezno s došljacima ili ti emigracijom jer to ćuva glavu i sve drugo s poštovanjem jer ne moram ja kao tuka srljat iu maglu i bit s svim što li vlast ili ti u ovom slućaju crkva misli da je dobro a pokazuje se da nije nit će bit

VL
GO
goran2hr
18:57 28.09.2016.

Crkva ne prati dobrobit svoje baze. HDZ pak lupa po svojoj izbornoj bazi. Nikako da stanu i zapitaju, se što mi to i za koga radimo?

VL
DU
Deleted user
23:29 27.09.2016.

Bravo kardinale Bozanicu! Uljudjen tekst, sve obuhvaceno, goruci problemi sugeriranje rjesavanja problema. Neka politicati traze put kako rijesiti izbjeglicku krizu a crkva neka radi svoj posao. I europske crkve pomazu potrebitima i ljudima u nevolji, uprkos sto cesto imaju zabranu od politicara...

VL
Avatar mama mia
mama mia
22:11 27.09.2016.

O dobro jutro, duuugo ti je trebalo

VL
BG
bgddjo011
02:18 28.09.2016.

Veliko postovanje za nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.