Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štromar:

'Mi smo spasitelji ove države!'

Predrag Štromar
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
21.09.2017.
u 15:20

HNS-u neće biti prihvatljivo nikakvo rješenje koje ne zabranjuje ustaški pozdrav, rekao je Štromar

Bio je dobar potez što smo ušli u Vladu i vidimo se kao spasitelji, rekao je za Media servis potpredsjednik Vlade HNS-ov Predrag Štromar.

Hrvatska je bila u jako opasnoj i kriznoj situaciji i zato smo procijenili da nisu dobri novi izbori. Možemo reći da smo mi trenutno i spasitelji ove države kako ne bi tonula sve dublje i dublje, rekao je Štromar.

Dodao je da se dosad za subvencije stambenih kredita prijavilo 1700 ljudi, a ima se još za oko 200.

Idući tjedan će se donijeti odluke o odobrenjima kredita i bit će moguće dopunjavati papire, otkrio je ministar graditeljstva i najavio slične mjere i za kraj iduće godine. Rekao je da će banke i APN kontrolirati jesu li oni koji su kupili stan prodali svoj stari.

Na pitanje može li premijer sve što hoće, kako je rekao prošloga tjedna u Saboru, Štromar je odgovorio da može reći sve, ali da treba imati dozu tolerancije. Nije mu sporno što je premijer preuzeo Povjerenstvo za obrazovnu reformu. Zadovoljan je tempom kojim ide reforma, ali nije zadovoljan trenutnim rješenjem za ploču s natpisom "Za dom spremni". Očekuje da Vijeće donese preporuke do kraja godine, a naglašava da HNS-u neće biti prihvatljivo nikakvo rješenje koje ne zabranjuje ustaški pozdrav. 

Očekuje pozitivan rasplet slučaja Agrokor i ne brine za rejting HNS-a.

- Mislim da Agrokor neće u stečaj i da će biti nagodba. Za HNS se ne brinem jer su nam za uspjeh potrebne 3 stvari. Rezultat, rezultat i rezultat, rekao je Predrag Štromar.

Ključne riječi

Komentara 74

DH
dalibor.hren
15:29 21.09.2017.

Ti si spasio Varaždinsku županiju - svojim odlaskom tj. izbornim porazom!

DU
Deleted user
15:35 21.09.2017.

Ajme budale.

PO
portugisac
15:40 21.09.2017.

Mi svi iz Varaždinske Županije morali bi napraviti kolektivno samoubistvo zbog ovih Štromarovih riječi koje vrijeđaju zdrav razum normalnoga čovijeka. Kako ga nije sramota. Kada je zapoćeo domovinski rat Štromar je imao 21 godinu. Punoljetan i po Američkome zakonu. Šta nije tada išao u Vukovar, Škabrnju, Dubrovnik i druga mjesta pa da HOS.ovcima trga oznake sa rukava kada ovi pucaju braneči se od srpskih fašista. Tada ga nije bilo. Ako je Plenkoviču važnija njegova funkcija od poštivanja svih branitelja živih i mrtvih onda nije zavrijedio da bude premijer. Po tome treba HDZ izgubiti izbore jer nema koristi od njih. Kada je vladao SDP imali smo neprijateljsku jugoslavensku vladu. Sada kao vlada HDZ a opet u vladi mrzioci Hrvatske i svega Hrvatskoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije