Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MI NEMAMO ŠPIJUNE'
Povratak na članak

EK odbila komentirati slovenske medije o navodnoj aferi prisluškivanja

Na upit o navodnom pokušaju utjecaja hrvatske Vlade na medije da spriječi izvještavanje o tom pitanju, glasnogovornik Komisije Margaritis Schinas odgovorio je da Komisija "podržava medijske slobode i pluralizam unutar opsega svojih nadležnosti"

Komentari 9

Avatar Django
Django
17:12 10.04.2019.

Stvari dolaze na svoje. Malo po malo je već svima dosta Slovenaca i njihovih spletki.

VL
DU
Deleted user
17:29 10.04.2019.

Moja susjeda ima cucka kojeg SVI MRZE...ne zato što je mali pas, nego se plaši svakoga, živčenjak je i stalno laje, pa i na kukce.... takva je i Slovenija... stalno nekaj štekću, dok ih netko ne bubne nogom u rebra....

VL
FR
franjo
17:15 10.04.2019.

Svaka država špijunira drugu od pamtivijeka i to će biti i u buduće .

VL
SK
Skviki
17:55 10.04.2019.

Slovenski mediji su objavili da je hrvatska SOA prisluškivala bivšeg slovenskog arbitra u postupku o granici Jerneja Sekoleca i slovensku dužnosnicu Simonu Drenik kako bi diskreditirala arbitražni proces --------- To mi dojde ko kad lopova ulove kod krađe, da su ga ulovili jer su ga htjeli ocrniti i svrstati u lopove.

VL
SE
serđo12
18:18 10.04.2019.

Dok nas netko smišljeno svađa sa slovencima,Tajani nas pokusava pomiriti,jer trazi natrag i Slo i Hrvatske teritorije!

VL
DU
Deleted user
18:27 10.04.2019.

Pitanja treba uputiti dotičnom gospodinu , ako je to uradio , po čijem nalogu , koja je bila svrha uradjenog i za zaključak navedena primjera potrebita je uvedba kaznena postupka jer je ovo čista diskreditacija Hrvatske države .

VL
PO
Pobjeda
23:51 10.04.2019.

Soa je smijesna ptica samo radi po noci a po danu misli sto ce da napravi.Po noci je manje konkurencije jer vecina spava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.