Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILA GA POLICIJA

Metalnom šipkom premlatio muškarca u teretani u Poreču, danima se skrivao u vikendici

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.10.2020.
u 10:37

Predan je pritvorskom nadzorniku i prebačen je u istražni zatvor.

Porečka policija pronašala je 27-godišnjaka koji je metalnom šipkom za utege brutalno pretukao 33-godišnjaka 28. rujna u fitness centru Veli Jože u Poreču. Muškarac je bio u bijegu, a kako neslužbeno doznaju 24 sata uhićen je u obiteljskoj kući za odmor u malom mjestu udaljenom nekoliko kilometara od Poreča.

Policija u civilu nekoliko je dana patrolirala tim područjem kao i oko ostalih nekretnina koje njegova obitelj posjeduje sve dok ga nisu uočili. Prema snimci s nadzorne kamere, koju možete pogledati ovdje, napad se odigrao brzo. Napadnuti 33-godišnjak je bio na pokretnoj traci kada je na njega nasrnuo 27-godišnja, inače nogometaš lokalnog kluba Jadran čija je cijela ekipa bila na treningu. Nakon udarca šipkom muškarac (33) je pao na pod a ovaj ga je nastavio udarati.

Kako je izvijestila policija osumnjičenog se tereti da je 28. rujna oko 18.10 sati, u prostorijama u Vukovarskoj ulici u Poreču, šipkom zadao nekoliko udaraca 33-godišnjaku, prilikom čega mu je i prijetio da će ga usmrtiti. Ozlijeđenom muškarcu je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. U međuvremenu 27-godišnjak je zbog nulte točke tolerancije nasilja ispisan iz nogometnog kluba Jadran, a policija polako stezala obruč istrage. 

To nije jedini krimen za napadača. Policija ga tereti i za tešku krađu koja se dogodila između 12. i 15. rujna u kući za odmor u mjestu Srebrnići. Tamo je otuđio pećnicu, perilicu posuđa i perilicu rublja, motorni trimer i druge predmete, čime je 53-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Predan je pritvorskom nadzorniku i prebačen je u istražni zatvor.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
12:20 16.10.2020.

Obitelj tog nasilnika ima više nekretnina..nasilnik usput pljačka vikendice i apartmane...prijeti smrću...pa osim njega, ne bi bilo loše dobro pročešljati cijelu tu obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije