Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nikada nisam zahladio odnose sa Crkvom'
Povratak na članak

Mesić: Svi imaju dežurne kritičare pa tako i ja

Mesić se pred kraj mandata osvrnuo na odnose sa Sanaderom, Kosor i Crkvom te na stanje u Hrvatskoj, a svojom najvećom zaslugom smatra otvaranje Hrvatske prema Europi.

Komentari 16

RA
radant
09:47 28.12.2009.

ma samo neka te vrag nosi pa neka dođe crni vrag ako hoće jer većeg gada hrvatska nije upoznala

VL
Avatar kresh_35
kresh_35
10:00 28.12.2009.

@radant 91. sam bio u sunji tebi za informaciju, a meni nitko nista nije \"obezbjedio\" (ti tvoji srbizmi imaju valjda veze s okruzenjem u kojem zivis), ponajmanje takvi ko ovi bitange i razbojnici (gotovina), monteri centralnog (korade), konobari bez skolele i pameti (norac) i slicni zlocinci jedina razlika izmedju njih i arkana kojeg spominjes je ta da je arkan ipak bio ozbiljna bitanga

VL
AA
AA
11:20 28.12.2009.

Stipice tutanj ostavi stolicu za najvecega demokratu da vodi Drzavu a to je g.Bandic a nikako komunisti sto su se presvukli u druge majice

VL
OB
-obrisani-
16:33 28.12.2009.

Hrvatsku i Hravte mogu sacuvati samo pravi Hrvati oni koji su je i oslobodili a to su Hercegovci i Bandic

VL
OB
-obrisani-
16:42 28.12.2009.

Bandic ce razrijesiti pitanje granice sa Slovenijom za 24 sata bez arbitraze i Medjunarodnog suda

VL
JA
jaruzelskia
22:48 27.12.2009.

...raskokodakali se uvredama,glupostima i ustaškom mržnjom prema jedinom poštenom i pristojnom Predsjedniku Hrvatske (2 mandata nije bilo što...). Pa vi onda volite EU...?? Dokaz!! Evo vam pjtelići nedorasli i kokoši blebetave koga jedino volite: 27.12.09. Starost: 11 h Kokošima više mjesta Hrvati imaju dvije godine za prilagodbu standardima EU-a, koji zahtijevaju znatno veći, prostraniji smještaj za kokoši. Pa ko-ko-dak i koku-riku gluposti u slobodi (za razliku od desničarskog jednoumlja i ustaških \'sloboda\') i sa više prostora i u udobnosti u pravoj demokraciji = EU-a.Zar to nije lijepo?

VL
RU
Rugovit
00:55 28.12.2009.

Umirovio je generale pod izlikom vojnog puča da može mirno kriminalizirati Domovinski rat.

VL
Avatar kresh_35
kresh_35
07:48 28.12.2009.

to kaj je poslao u mirovinu tu bagru vodoinstalatera i montera centralnog grijanja to mu je najbriljantniji potez u 10 god i da nije nis drugo radio i napravio to bi mu bilo dosta da ostane ukupno pozitivan

VL
RA
radant
09:50 28.12.2009.

KRESH brabonjče komunistički pa ti vodoinstalateri i monteri su ti obezbjedili da imaš gdje živjet a da nije bilo tih ljudi ti bi sada negdje pušio arkanu ili bi i dalje bio u austriji kao što si bio 91.g. govno i izmetu smrdljivi i ti si upravo onaj čučavac kojega spominje hebrang, ili si sin nekog vojnog starešine iz jna smrade usmrđeni

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:32 28.12.2009.

Mesić je lagao o svojoj udbaškoj prošlosti, o vezama s mafijom, o beskorisnim putovanjma po svijetu, o izvorima novca za njegove kampanje, lagao je o razlozima smjenjivanja generala, lagao je o TAJNOM svjedočenju pred haškim sudom protiv građana zemlje kojojoj je predsjednik, lagao je o svojoj umješanosti u aferu Podravka i cijeđenju silnih milijuna iz nje u firmu svog prijatelja, lagao je o slanju pregovarača u Austriju na dogovor sa Zagorce, lagao je o pomilovanjima za četnike, ubojice i narko-dilere, lagao je o vezama s Petračem, lagao je obećavajući povrat novca sa samo njemu znanih tajnih računa iz inozemstva itd. Najveći lažov u zemlji. Mesiću je prva odluka po ustoličenju bila da hrvatske generale, pobjednike iz Domovinskog rata pod LAŽNOM OPTUŽBOM zbog planiranja o nekakvom od njega izmišljenom Vojnom udaru. Pravi smisao toga je bio slabljenje Hrvatske vojske i njezino pojugoslavljenje što je provodila i \"ministrica obrane\" Antunovićka - to je dovelo do totalnog sloma vojne spremnosti vojske.

VL
SR
Sime Raljevic
14:37 28.12.2009.

A sto kazes, Stipe? \"Svi imaju dezurne kriticare, pa tako i ja.\" Jeli ovo isto jedan od tvojih viceva. A sada da te i ja upitam za jedan.Dali si cuo za ovu uzreku? KO TE NEZNA SKUPO BI TE PRODO!DO! S lazi si se dokopao polozaja, u lazi si vladao i u lazi odlazis u (s)pokojstvo. A Njegos je pisao u onom dijelu svom: \"Kojoj ovci svoje runo smeta, tamo nema ni OVCE ni RUNA.\" Sime---BOYEWRO!

VL
OB
-obrisani-
15:03 28.12.2009.

.uh, al ste se okomili na Mesica. Tko ima bilo kakvih spoznaja, saznanja ili dokaza o mesicevim nezakonitim radnjama neka ga prijavi nadleznim drzavnim institucijama. pogotovo ovaj jadni KUFER

VL
Avatar comparator
comparator
15:21 28.12.2009.

Zamislite on je dao samo transkripte a na ostalo su ga primorali zahtjevi Haškog suda!? Interesi Hrvatske uopće mu nisu važni.Nije mislio da takozvana evropa želi materijale upravo da nas zakoći u integracijama jer da su nas zaista željeli samostalno mogli su nas integrirati prije rata.Osnovna zamisao te evrope je i danas da nas razvodni i utopi na ovaj ili onaj način u balkansku žabokrećinu.

VL
OB
-obrisani-
15:33 28.12.2009.

::HA HA HA .. Osnivanje Haaskog suda je podrzala RH a suradnju sa tim sudom je osobno potpisao Franjo Tudjman.Potom,posao trazenja,lociranja i transferiranja je odradio samo i iskljucivo HDZ, JACA, SANADER. Zatim,aboliciju za veeeeeeeeliki broj cetnika........opet je potpisao-osobno F.Tudjman.

VL
ZL
zlatka
16:13 28.12.2009.

Mesić je sve radio po direktivi iz Beograda. Beograd ima njegov dosje i ucjenjuju ga do mile volje stoga je morao prema svjedočenji generala Vasiljevića s početka rata odavati podatke o kretanju hrvatske vojske, za savjetnike je morao uzeti udbaše, svjedočiti lažno ped Haaškim sudom protiv Hrvatske, provesti detuđmanizaciju lažno okrivljujući Tuđmana da je dogovorio rat i pokrao Hrvatsku, umiroviti generale zaslužen za slobodu, proizvoditi antagonizam prema Crkvi, Bosancima, Hercegovcima, braniteljima, generalima, lažnim optuživanjem o pljaki doniranog novca proizvoditi antagonizam iseljene Hrvatske prema domoivni. Nije on to htio, on je to morao! Na kraju je pokušao ustoličiti kriminalca Vidoševića, koij bi opet bio ucjenjivana, no zahvaljujući Primorcu nije uspjelo, ZATO GOSP. PRIMORCU JEDNO VELIKO HVALA!

VL
OB
-obrisani-
21:14 28.12.2009.

Dakle, po običaju Mesić LAŽE!! Ima li ikoga tko može tvrditi da brijunski transkript na sebi nije imao oznaku tajnosti?? To je ključni dokument za podizanje optužnice za Oluju, pa samim time šteti Hrvatskoj. Mesić se vadi na to daa je Hrvatska potpisala Ustavni zakon o suradnji sa haškim sudom. Jest, potisala ga je i prema tom zakonu samo hrvatska Vlada ima pravo deklasifikacije dokumenata, a vladin ured za suradnju sa haškim sudom određuje koji se dokumenti šalju a koji ne. Dakle, jasno je kad je Mesić slao dokumente mimo vladina ureda da je kršio zakon u suradnji sa haškim sudom, ali i zakon o povjerljivosti informacija te neke druge zakonske propise i podzakonske akte. Posljedica tog dilanja transkriptima, svemu i svakome, bila je ta da se brijunski transkiript, najvjerovatnije preko britanske obavjšetajne službe kojoj je Mesić slao dokumente, završio u rukama Slbodana Miloševića i to tri godine prije nego što ga je hrvatska Vlada deklasificirala. A ako se u rukama Slobodana Miloševića nađe dokument s najvećom oznakom tajnosti, što brijunski transkript svakako jest, jer radi se o pripremama za najveću vojnu ofenzivnu operaciju u povijesti Hrvatske vojske, onda mi nemamo o čemu razgovarati. Ti si Mesiću počinio veleizdaju i za to ti treba suditi\"\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.