Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAPINA
Povratak na članak

Mesić: Hrvatska je već desno, Karamarku želim puno sreće u životu

Delegacija Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske zajedno s Goranom Štrokom položila vijence ispred spomenika njegova oca, narodnog heroja Izidora Štroka

Komentari 24

BJ
Bjelovar112
16:00 01.12.2015.

ti da imalo mesiću voliš Hrvatsku tražio bi da ti se ukine ured !

VL
DU
Deleted user
16:39 01.12.2015.

»Tako grozan prizor nisam vidjela u svome životu!« Vidno potresena tim je riječima opisala užas i stravu koje je vidjela i doživjela u jednom od tunela rudnika Barbarin rov u Hudoj jami pokraj Laškog, slovenska državna tužiteljica Barbara Brezigar.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
16:21 01.12.2015.

Goran Štrok zaista može zahvaliti svom ocu partizanu i komunistu jer nije mala stvar kupiti dubrovački hotel za cijenu koja je umanjena za ondašnjih 30 milijuna maraka ili današnjih 15 milijuna eura. što se tiče Hrvatske slobode gospodine Štrok njuu su stvorili hrvatski domoljubi u Domovinskom ratu a ne vaš otac i njegovi.oni su se borili za Hrvatsku u Jugoslaviji koja je 45 godina Hrvatskoj bila tamnica.pod zvijezdom koju je nosio tvoj otac počinjeni su najgori mogući zločini nad Hrvatima u povijesti.zapamtite Vukovar kao jedan od primjera.

VL
DU
Deleted user
16:41 01.12.2015.

»Vidi se da su leševi bili vezani žicom, a mnogima su i smrskane glave, što upozorava da su neki bili ubijeni na okrutan način. Tijela su žrtava mumificirana, jer su u toj rudarskoj jami, koja je bila zatrpana s 400 kubičnih metara zemlje, postojali uvjeti za to, budući da je bio zapriječen dovod zraka«, kaže Zdravko Brečko koji živi u tom mjestu. Još jedan otkriveni partizanski zločin, koji je bio s uspjehom prikrivan punih 66 godina, šokirao je slovensku javnost. Mještani sela Hude Jame, gdje je rudnik sa zatrpanim žrtvama, nerado govore o njemu.

VL
MA
Matant
17:40 01.12.2015.

Znači ovako,volim Hrvatsku,želim da mi ministri i ostala vlast bude hrvatska,imam i volim svoju obitelj i učim ih da vjeruju u Boga i da budu pošteni hrvati i da to slobodno naglase nek budu ponosni.To su recimo obilježja desnog jel?Dali sam ja ustaša

VL
KO
Korisniche
18:14 01.12.2015.

Povraca mi se odjednom

VL
FU
furest
20:15 01.12.2015.

stipe suvar , stipe mesic , stipe petrina povjest se ponavlja

VL
MA
matildica
19:03 01.12.2015.

a jeste li bili bando partizanska malo dalje u šumi macelj na poprištu svojih zloćina fujjj

VL
KR
krka
21:36 01.12.2015.

prekrasan bal krvopija Hrvatskog radništva. Na mesića se uzgred, troši godišnje taman toliko koliko radnik Konzuma zaradi za 30 godina. I onda ti takav koji parazitira čitav život na radničkim leđima i kojemu iz đepova vire čempresi priča o dobroti i ljubavi koljača broza i antifašizmu? Jedini antifašisti ovih prostora su branitelji koji su ratujuči protiv petokrake potukli horde JNA i četnika i oslobodili Hrvatsku!!!

VL
MA
Marioo
21:30 01.12.2015.

Ako ste gledali-Hrabro Srce-kad englezi daju skotima titule i posjede da bi oni zauzvrat izdali svoj narod! Nasim domacim izdajnicima to isto dali su Srbi.

VL
OM
omolje
17:49 01.12.2015.

Da ne bi Štroka i petokrake ode Hitler na drugi kraj svita. E je ga Štrok i poplašio majko moooooja. Ajde beduini jedni kako vas više nije sramota. Ako čovjek kaže da voli Hrvatsku odmah je Ustaša. E ja volim Hrvatsku.

VL
BA
barkod
18:57 01.12.2015.

Što ovo društvo , prije svega Mesić i Štrok, laprdaju. Mogli su položiti cvijeće , zapaliti svijeće, minuta spokoja pokojnom Izidoru i to je to. Mesića tako i tako više nitko i ne sluša, čekamo samo da se otvore arhivee Haškog suda da stvarno vidimo što je taj lupetao krajem devedesetih kontra Hrvatske i koji stupanj izdajstva ima na grbači. A što se tiće Štroka jr. , taj isto lupeta, kakvo ustaštvo, kakav nacizam , pa u HR ove desničarske strančice koje se tu i tamo pozivaju na ustaštvo, ne da dobivaju postotke nego samo promile glasova. Bolje bi bilo Goranu da se pod stare dane bavi gospodarstvom, savjetništvom i konzultacijama a ne da ulazi u ovakve politikanske izjave bez smisla i podloge. Inače ova njegova izjava je tipična baza udbaško-kosovskog kruga. Optuži hrvate i Hrvatsku bilo za djelomično ili potpuno ustaštvo kada misliš da je to potrebno.

VL
FL
flick
01:16 02.12.2015.

Koliko treba pobiti hrvatskih civila, žena i djece, koliko ih treba pobacati u Hude Jame kako bi se postalo ''narodni heroj''?

VL
PA
pukovnik.aureliano
01:41 02.12.2015.

glavno da je tebe tvoja trofa ženica odvukla k sebi na drugu stranu, pa si posto mnogo bre veliki antifašista

VL
DU
Deleted user
08:19 02.12.2015.

mesicu dje su dolari za koje si pjevo ustaske pjesme?

VL
IM
imota.morlak
03:51 02.12.2015.

Što je ovo? Zločinački pećinari (antifašistički koljači) još uvijek zagađuju hrvatske krajeve i guguču ispod Partizanluk planine. Vijenci, spomenici i ponosni pogledi u vječnost, a Hrvati prde... Njima u čast.

VL
ED
edo
18:54 01.12.2015.

Očigledno da je premalo očišćeno od onih koji su osramotili Hrvatsku. Vaši očevi dobili su puno zdravstveno, stanove, pune mirovine,a vi stalno pljujete po onome što je bilo 100% bolje nego ovo. Ni pas ne grize ruku koja ga hrani. Kad bi bilo moguće, zaželio bih vam samo jedan dan u koljačkoj NDH. Šteta ponekog nevinog, ali ološ je dobila što je zaslužila. Zato neka je vječna slava onima koji su s Titom vratili ugled ovoj zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.