Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKE VODE
Povratak na članak

Merkaš: Hadezeovac na ovoj funkciji očito ne odgovara vlasti

Župan Željko Kolar kaže kako SDP nije smijenio Merkaša, no činjenica je da ga je politika tamo dovela i da ga je postavio HDZ

Komentari 4

MA
matador007
10:47 15.11.2013.

A što se buni?Pa nakupio je toga za 10 života,i još odmah našao drugi posao.A što bi mi ostali?polovica nas je bez posla,drugi rade a ne primaju plaće,Zagorje je siromašnije nego ikada.Zato ovakvim primjerima ljudima samo dižete tlak.A da ne govorimo o tome kako je tako u svakoj državnoj firmi tu kod nas,a i drugdje. Što se tiče sina i snahe,pa kakv bi to tata bio da se ne pobrine za njih,kad je daljnju rodbinu i prijatelje dobro uhljebio u POU Krapina,ne rade ništa a plaće kao u najuspješnijim tvrtkama.

VL
DH
dalibor.hren
08:25 08.07.2018.

Kad i kak je diplomiral, kako je stekao VSS? Istina: učitelj razredne nastave sa "pojačanim hrvatskim jezikom", a da pri tome nije pročitao niti jednu knjigu! ( osim teksta na krštenju mošta kad je spominjao boga "BAKSUZA"!) Hrvatski jezik je diplomirao kod velikog doktora Presečkog, a prije toga mu je diplomu Pedagoške akade sredio pro. Slavko Sinković, upravitelj OŠ "Marija Lovrenčak" Začretje

VL
BI
bigred1
19:11 14.11.2013.

ako ne možete naći krojfa samo na nekom brdu zapalite vatru s puno dima i za pola sata će doći do vatre misleći da se sprema roštilj ili kotlovina. bilo bi ga dobro i pitati gdje imaju radno mjesto njegovi sin i snaha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.