Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Mercedesom sletio s kolnika: U nesreći kod Trogira poginula žena

Policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
25.05.2019.
u 09:29

Detalji nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu u ranim jutarnjim satima dogodila na državnoj cesti u Marini kod Trogira, izvijestila je splitska policija.

U slijetanju automobila s ceste na području Trogira, točnije kod mjesta Marina, žena je poginula na mjestu nesreće. Automobil je s magistrale (D8) sletio oko 4.25 sati, javlja 24 sata. 

Do nesreće je došlo kada je osobno vozilo marke Mercedes u kojem je bilo četvero ljudi - dvije žene i dva muškarca, sletjelo s ceste. Tom je prilikom jedna žena smrtno stradala, dok su ostali završili u bolnici.

Detalji nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Riječ je o već četvrtoj poginuloj osobi u prometu tijekom posljednjih nekoliko dana na području Splitsko-dalmatinske županije.

Policija je u prethodnim očevidima nesreća utvrdila da je uzrok bila brzina, te još jednom vozače podsjećaju da brzinu prilagode uvjetima na cestama.

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
20:15 25.05.2019.

po slici on nije sletio već poletio ......dakle vrlo brz auto......

DM
dmaravi5
12:02 25.05.2019.

cesta kod nas svaki dan uzima živote. nažalost. ono što se sinoć događalo u okolici trogira (nema veze sa predmetnom nesrećom) je pravi teror nekolicine vozača nad ostalima ljudima koji se šeću u mjestima oko trogira koja su mahom bez nogostupa. policije nigdje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije