Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGROKOR
Povratak na članak

Uprava Mercatora zanijekala da dolazi pod Lex Agrokor

Iz Agrokora su danas izvijestili kako se odlukom Okružnog suda u Ljubljani o priznavanju postupka zbog insolventnosti ništa ne mijenja u dosadašnjoj praksi upravljanja Mercatorom

Komentari 3

PU
Pukovnik
18:30 17.07.2017.

Pa naravno. Osilili se Slovenci nakon pobjede u arbitrazi. Nimalo nas ne postuju jer nas i ne postuje vlastita jugoslovenska vrhuska. U potpunosti su u pravu zasto bi dozvolili da njihovo gospodarstvo trpi zbog udbaskog kriminala u susjedstvu? To se zove domoljublje.

VL
Avatar comparator
comparator
08:40 18.07.2017.

Todorić je navodno lako dolazio do kredita u HABOR-u jer to tvrdi jedan čovjek koji je vrlo upućen u situaciju i gotovo zapovijedao na koji će način to biti realizirano ,a sve je opravdavao potrebom za povećanjem potrošnje građana . Naravno sad nam je jasnija situacija kako je to funkcioniralo jer ako se sjetimo Konzumovih bonova koji su bili plasirani preko Holdinga onda nam mora biti jasno kako je to država dobro znala pa i Porezna uprava . Sad je jasnija i akcija spašavanja koncerna jer ako povežemo Todorićeve donacije HDZ-u i SDP -u onda nam je jasno zašto se ništa ne događa u pravosuđu i zašto nema intervencija koje bi trebale uslijediti radi kršenja zakona i koji je samo pro-forme radi za sitne ribe ali ne i za velike barakude.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
19:04 17.07.2017.

Istina IvaneLu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.