Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA DAMA AMERIKE U KAMPANJI
Povratak na članak

Melania Trump: Ne ponosimo se nekim dijelovima povijesti

Melania Trump pozvala je na rasnu ravnopravnost u napetoj atmosferi novih nasilnih prosvjeda

Komentari 1

SO
Sotona
00:51 28.08.2020.

Trampa će smijeniti smo iz jednog razloga . Nakon suđenja laži podval a da ga je Putin izabrao i neumorno se neprestano trude da ga demoliraju . Sa svojim novinarima opozicija ga stalno manipulira kombiniraju polu lažima a koji uglavnomuglavnom imaju za zadatak da izvače pojedine sekvence iz njegovih govora te to sami tumače na svoj način sa jeftinim zlo komentarima i tumačenjima koja se uvijek svode u negativnosti ....Največa smetnja je Tramp smo zato što ne ratuje ne vodi ratove kao svi do sada redovito i masivno . On bi da se povuće već nakon skoro 20 godina iz Afganistanske okupacije . Želi skoro od svuda da Amere doma dovede. Neče da rastura sirotinju gladne S. Korejance . Neče da sluša ni Izraelce da rastura Iran. Dok su prijašnji fini predsjednioci znmo Somaliju u kratkom roku preko 1000 crnih ukokali onako smo pobjedili . Siriju u kameno doba pomakli raju rastjerali , Irak rasturili Afgane pobjedili i Srbiju oslobodili od Kosova i Metiohije i Libiju stabilizirali muški ... Turcima uvali već 10 godina koliko 4 ili 6 miljuna izbjeglica da se zanimaju sa njima i da u živaju jer EU ih ni ne pomišlja da pusi u kuči u Siriju a u EU isto naravno ne Poslali proizveli milijune izbjeglica nobelove nagrade zaradili za to . Sve to Tramp baš ne smatra dobrim i zato je on loš Kauboj !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.