Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cyber-bullying

Melania Trump na udaru kritika nakon govora o zlostavljanju

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
22.09.2017.
u 09:53

Njezin suprug često je kritiziran zbog svojih neprimjerenih objava na društvenim mrežama

Melania Trump našla se na udaru kritika nakon govora o opasnostima cyberbullyinga.

Prva dama SAD-a, koja je borbu protiv zlostavljanja na internetu odredila kao jedan od svojih prioriteta, u srijedu je na tu temu održala govor pred Općom skupštinom UN-a.

– Nijedno dijete nikad se ne bi smjelo osjećati gladno, uhođeno, preplašeno, terorizirano, zlostavljano, izolirano ili prestrašeno – rekla je Melania Trump.

Na društvenim mrežama neki su ismijali njezin izbor odjeće za govor – jarkoružičastu haljinu koja navodno stoji 3000 dolara, prenosi BBC.

Nije samo haljina bila uzrok kritika, već i online ponašanje njezina supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je često kritiziran zbog svojih neprimjerenih objava na društvenim mrežama. Tako je nedavno retvitao GIF koji ga prikazuje kako lopticom za golf udara bivšu suparnicu na izborima Hillary Clinton.

– Melania Trump u svom je govoru propovijedala o postavljanju primjera našoj djeci i sprečavanju zlostavljanja... Kreni od svog supruga – napisao je jedan korisnik Twittera.

Komentara 5

LU
lunar777
10:23 22.09.2017.

Koliko su ti novinari jadni sa kritiziranjem Trupma i Melanie to nije normalno, zapravo govore najviše o sebi...

Avatar mofo
mofo
11:24 22.09.2017.

Pazi, retweet komičnoe kompilacije dva videa gdje Trump igra golf i pogađa killary, a ona pada na koljena poistovjećujete sa govorom Melanie o zlostavljanju djece.. mislim stvarno... A i ove nebuloze o skupim haljinama, odjednom vas smetaju, a kad je clintonica hodala u skupoj odjeći onda ništa.. ili možda u domaćem slučaju Anke Mračne...

DI
Dingač
10:56 22.09.2017.

melani je riba i po za onu pijanu olinjalu babeskaru koja misli da izbori za predsjednika još traju. sva sreća da pijandura nije pobijedila. ona bi uništila ovaj svijet za svoj mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije