Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA SUPRUGE

Melania o Trumpovim vulgarnim izjavama: 'Iznenađena sam, to nije muškarac kojeg poznajem'

Melania Trump
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL
1/4
18.10.2016.
u 11:33

"Rekla sam suprugu da mu, znate, način izražavanja nije prikladan ni prihvatljiv"

Unatoč nizu optužbi protiv Donalda Trumpa za spolno napastovanje i snimkama na kojima se hvali da koristi slavu kako bi dirao i ljubio žene, Melania Trump u ponedjeljak ih je odbacila kao obične ''muške razgovore'', u intervjuu za CNN.  

Kao što je to učinio i njezin suprug, Melania, bivši model iz Slovenije, optužila je medije za nepošteni tretman republikanskog kandidata za Bijelu kuću koji je nedavno izgubio bodove u anketama o predsjedničkoj utrci.

Melania Trump krivnju je svalila na domaćina showa koji je objavio snimku na kojoj se Trump vulgarnim riječima hvali kako zahvaljujući slavi može grabiti žene za međunožje.  

"Rekla sam suprugu da mu, znate, način izražavanja nije prikladan ni prihvatljiv", rekla je Melania Trump u intervjuu. "I bila sam iznenađena jer to nije muškarac kojeg poznajem".

"Pitam se jesu li uopće znali da je mikrofon bio pričvršćen jer je to bila takva vrsta muškog razgovora u kojemu ga je on kao domaćin poticao da kaže prljave i loše stvari".

Kazala je da nikad nije čula supruga da tako vulgarno govori.

"Ne poznajem osobu koja bi tako govorila ni koja bi upotrijebila takve riječi", rekla je ona prije no što je sve nazvala "muškim razgovorom". "Momci – to je njihov način na koji govore kad su odrasli i kada se žele dokazati jedan pred drugim, pa govore o djevojkama", nastavila je.

"Ali da, bila sam iznenađena, naravno".

Činilo se da Trumpova supruga ponavlja neke od njegovih tvrdnji o tome da postoji zavjera da se minira njegova kampanja, napominje AFP.

"Nisam iznenađena time što se pojavila snimka", rekla je. "Zašto nakon toliko godina? Zašto tri tjedna prije izbora?" rekla je.

"To su mediji. To je NBC. To je 'holivudski pristup'", zaključila je Melania Trump. Ona je kazala da ga "ljevičarski mediji udaraju jer žele utjecati na to kako će Amerikanci glasati. A utječu na pogrešan način" te zaključila: "Moj suprug je ljubazan, on je džentlmen. I nikad to ne bi učinio. Sve je organizirano kako bi mu se naštetilo i naškodilo njegovoj kandidaturi."

>> Tko je Melania Trump? Otac joj je prodavao autodijelove, a majka je bila krojačica

Komentara 8

ST
steiner
14:46 18.10.2016.

Trump je na udaru 20 medijskih kuća koje otvoreno stoje iza Clintonove i smještaju mu afere a ni jednog trenutka ne spominju Hilari jer je ona u najvećem skandalu u povijesti USA. Watergate je ništa u odnosu zašto nju optužuju, podsjetimo se kako je smjestila Sandersu isto preko medija zašto postoje i dokazi ali se o tome opet ne piše, uzela je donacije od S. Arabije u milijunskom iznosu, sklopila deal sa FBI (quide pro quo /usluga za uslugu), otvoreno laže jer se kao ne može sjetiti nekih stvari zbog pretrpljenog potresa mozga ... Ona ce odvesti svijet u treći svjetski rat

DU
Deleted user
00:04 19.10.2016.

Ništa nije vulgarno s obzirom da su ho mo si legalizirani. Ako su oni proglašeni za normalne, onda je sve drugo super normalno. Nema prigovora Trumpu!

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:17 19.10.2016.

Melania o Trumpovim vulgarnim izjavama: 'Iznenađena sam, to nije muškarac sa kojim živim radi njegovih ogromnih para"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije