Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mektić:
Povratak na članak

Dodikov režim planira zastrašivanje neistomišljenika tijekom izbora

Obično dobro informirani portal Žurnal.info objavio je kako će "Noćne vukove" u Banjoj Luci dočekati predsjednik RS Milorad Dodik te ministar za energetiku i rudarstvo Republike Srpske Petar Đokić

Komentari 13

PU
Pustinjak960
19:54 16.03.2018.

Kakav kreten, unisti opoziciju u RS, nejasno e dali ga Dodik placa.

VL
Avatar Bosnjak1941
Bosnjak1941
14:34 14.03.2018.

Za nas Bosnjake je dobro da taj srbijanac padne....Ali bolan njega tamo vole do besvjesti....

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
14:13 14.03.2018.

A kaj se čudite, kad ste od kojeg srbende doživjeli nekaj kulturno, pošteno, civilizirano, humano..? Divljaci su uvijek divljaci, bolesni geni ostaju bolesni, stoljeća prolaze ali tu nema promjene, nema lijeka... osim one tablete sa bakrenim vrhom, razrezanim u križ.

VL
Avatar dobry
dobry
13:46 14.03.2018.

Rusko-velikoserbski imperijalisti svoj strateški poraz na Balkanu doživjeli su u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Sada gube i Makedoniju. Još im je ostalo uporište u BiH i djelimično Republici Kosovo. Što mislite, zašto je ubijen O. Ivanović i tko stoji izaa Mileta iz Dodikistana!??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.