Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR BRANITELJA
Povratak na članak

Medved otkrio koliko ljudi je napustilo Banovinu pa poslao poruku Vučiću

Izvijestio je i da je dosad zaprimljeno više od 2.000 zahtjeva za obnovom, a građani su oslobođeni nepotrebnog administriranja

Komentari 5

FE
fefellerunt
22:21 02.03.2021.

Ministarstvo branitelja se od prvih dana trebalo nazivati ministarstvo RVI do dolaska Medveda branitelj bez statusa RVI nije imao ništa od tog ministarstva a i nakon njegovog dolaska velika većina branitelja ako nisu RVI ili socijalni lsučajevi od ministarstva braniteljaa nemaju ništa , osim da kada dođe na to mjesto neka lažovčina poput Matića da objavljuje njihova imena po portalima . Ekstremno obrazovana generalčina je po novom zakonu dao mogućnost nekome tko se nije maknuo iz Zagreba, Splita ili rijeke da dobije status RVI , mirovinu i ostale beneficije, dok će netko tko je proveo 4 godine u gardijskoj brigadi i dalje biti bez lipe naknade , pogotovo ako nije ispunjavao uvjete koje je nametnuo prvi personalac Medved . Volio bih da nas ministar branitelja koliko je branitelja sa Lucićem i Marekovićem uspješno otjerao iz MORH-a i koji danas žive ugodno u povlaštenim mirovinama od 3500 kn bez ikakve mogućnosti da dobiju posaou struci, nego ako imaju sreće odrade nadnicu na nekom polju za 100 kn , a i tko im je kriv kad nisu pametni i sposobni pa si uzeli RVI ili što su se uopće i obučavali i išlipotrošiti najbolje godine života kako bi gomila smeća uživala , jer njihov ministar vi+še cijeni one koji su bili 100 dana u nekom uredu , kao što je više cjenio one koji su došli '95 u HV nego one koji su proveli više od 1000 dana u borbenom sektoru.

VL
Avatar neugodan
neugodan
18:02 03.03.2021.

Dajte ljudima zemlju u slavoniji i neka tamo zive!!!

VL
DU
Deleted user
21:24 02.03.2021.

stručna vlada .. vidi se za vas je Tito io dr nauka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.