Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIPZ

Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ) upisuje nove polaznike na besplatan program 'Zdrava djeca'

Tinejdžeri
Pixabay
04.06.2021.
u 13:20

Pomognite svom djetetu da na prirodan način ukloni probleme, omogućite mu zdravo i sretno djetinjstvo.

Dragi roditelji, udruga Međunarodni institut prirodnog zdravlja (MIPZ) upisuje nove polaznike na besplatan program 'Zdrava djeca'.

Program je namijenjen za djecu i mlade od 3 do19 godina sa problemima hiperaktivnosti, slabe koncentracije, agresije, ljutnje, bijesnih ispada, ovisnosti o kompjutorskim igricama, anksioznosti, strahova, depresije, zatvorenosti, niskog samopouzdanja te ostalih psihofizičkih poteškoća. Osim programa u prostoru udruge, tretmani relaksacije i terapijskih razgovora dostupni su i online putem video poziva.

U programu se koristi prirodna metoda koja se sastoji od relaksacije - tehnike dubokog disanja, terapijskih razgovora, edukacije, savjetovanja, refleksoterapije, akupresurnih masaža glave i leđa, specifičnih vježbi te radionica i igraonica.

Ukoliko vaše dijete ima neki od navedenih ili sličnih problema ili ste uočili novonastale poteškoće zbog pandemije i potresa, obratite nam se s povjerenjem. Naš stručni tim vas očekuje. Dogovorite info razgovor na 01 5620 108, 098 947 0533 ili na mipz.zg@gmail.com.

Pomognite svom djetetu da na prirodan način ukloni probleme, omogućite mu zdravo i sretno djetinjstvo.

Međunarodni institut prirodnog zdravlja
Radnička cesta 20a
10000 Zagreb
www.mipz.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije