Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Medulinac pokušao u Hrvatsku unijeti 262 tablete

Tablete
29.01.2010.
u 09:15

Na Graničnom prijelazu Tovarnik, 48-godišnjak iz Medulina uhvaćen je sa 262 komada tableta za koje nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju.

TOVARNIK - U osobnom automobilu renault pulskih registarskih oznaka, na ulasku u Hrvatsku iz Srbije, carinici i policajci na cestovnom Graničnom prijelazu Tovarnik pronašli su skrivenih 262 komada tableta za koje vozač, 48-godišnjak iz Medulina, nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju, a nalaze se na popisu opijata.

Uhićen je i kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, pa protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije