Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijeli svijet oplakuje žrtve
Povratak na članak

Među žrtvama zločina stotinjak djece, tri bebe, učenici, učitelji, senator...

Australci Irene i George Burrows izgubili su praunuku Maree i njenog supruga, a u ožujku u avionu iste tvrtke izgubili su sina i snahu

Komentari 4

Avatar ivek
ivek
01:11 19.07.2014.

za kaj sad ne kazu da su teroristi vec separatisti,,,

VL
MX
Mister X
00:18 19.07.2014.

Putin to treba rješiti na Američki način poslati regularnu obućenu svoju vojsku kao savjetnike da ovi ne pucaju i ne troše rakete na civilne zrakoplove. I Naravno a to je trebao odavno uvesti zabranu leta iznad Ukrajine kao što demokratski narodi čine iznad neposlušnih država . Samo ruske avione pustiti da nadziru nebo iznad Ukraine sad nebi imao problema a sankcije su tu tako i tako pa bilo da se ne pomako !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.