Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
curenje informacija
Povratak na članak

Među uhićenima bivši direktor Ine i najbogatiji Slavonac

Pretraženi su im stanovi i poslovni prostori, a nakon što pretrage budu obavljane te obavijesni razgovori s njima završeni, bit će, kako je priopćila policija, kazneno prijavljeni USKOK-u redovnim putem.

Komentari 11

SE
sestrićna
20:37 21.03.2013.

preost ima lijepo ime pa se to svidjleo predsjednicima-

VL
Avatar Obeliks
Obeliks
21:10 21.03.2013.

Lajavca Mamića bi zadfržali u pritvoru da ne utječe na svjedoke, a ove su pustili?!? Mrš svi, od do...

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
23:59 21.03.2013.

HR pravosudje je rak rana HR drustva. smjena 90% sudstva uz obavezno dovodjenje stranih strucnjaka u pravosudje i Policiju je jedini izlaz iz ove kaljuze zvana HRVATSKA.........Amen!

VL
II
Iib
20:40 21.03.2013.

Soli na rep,po svemu sudeći.

VL
OB
-obrisani-
11:39 21.03.2013.

Dvostuki kriteriji Zanimljivo da ni jedan medij ovu doista šokantnu priču nije objavio. Poznato je da je general Preost bio omiljeni general Stipe Mesića i Ive Josipovića. Mesić mu je dao čin generala iako nije imao odgovarajuću vojnu izobrazbu koju pravilnici traže. Josipović mu nije dao nečastan otpust iz vojske, a trebao je da se držao internih pravilnika o postupanju s vojnim osobama kada ih se zatekne u kriminalu. U pitanju su dvostruki kriteriji predsjednika prema visokim časnicima: jedne uhvaćene u kriminalu (Preost, Kruljac) šalje u mirovinu i bez nečasnog otpusta, a prema drugima prakticira maćehinsko ponašanje iako su iskustvo stekli u ratu i golemu vojnu izobrazbu poslije rata, ali ideološki nisu srodni s ljevičarskim predsjednicima. Njih se šalje i prije vremena u mirovinu. Danas Hrvatska vojska gotovo da i nema u svojim redovima generala koji je stasao u Domovinskom ratu, a da nije došao iz JNA. Tu su nepobitne činjenice.

VL
KA
kazneni
21:07 21.03.2013.

Ja što god komentiram "svećenikova djeca" u Večernjaku obrišu,ali unatoč toga ja ću opet komentirati,ali oni neka brišu neće još dugo jer im se maske skidaju.Nanovija operacija privođenja spomenute i nespomenute gospode posljedica je kadrovskih promjena u obavještajnom sustavu.Prvi cilj nove obavještajne vlasti je pokušati licu pravde privesti one koji su zakone trebali štititi,a to su policija i suci.Spmenuta gospoda se godinama bavi kriminalom,a posebno u gradskoj upravi zahvaljujući korumpiranom Bandiću.Netko od njih će vjerujem biti krunski svjedok,a onda će se zarolati Bandićeva krimogena hobotnica barem dvostruko krimogenija od Sanaderove.Preduvjet za to je čistka unutar pravosuđa,a prije svih Ivana Turudića koji se proslavio naručenim presudama.Čistka na temelju činjenica suradnje s Gopcem i ostalima,a ne po političkoj osnovi.

VL
OB
-obrisani-
21:37 21.03.2013.

Jel dragičević uhapšen..nije...onda ništa...slabe vajde od naslova...

VL
Avatar cannabinoid
cannabinoid
21:42 21.03.2013.

ovo je veleizdaja! sankcioniranjem ovih stvari vlada RH ce napraviti ogroman korak naprijed u smislu funkcioniranja pravne drzave. vrijeme je da podaci o kaznenim postupcima budu tajni prije iznosenja na sudu. vrijeme je isto tako i da svi pregovori kriminalaca na vlasti (nebitno lijevih ili desnih) koje su radili sa eu postanu javni.

VL
GU
gustirna
21:48 21.03.2013.

pa nismo dobili stranacku pripqadnost osumnjicenika.nije vrag da ima i neki kukurijekalo.to se bas ne dogadja.

VL
Avatar cannabinoid
cannabinoid
21:50 21.03.2013.

rijetko jest ali i medu kukurikavcima ima kriminalaca ne samo zbog nacionalnosti.

VL
Avatar abcd
abcd
14:37 22.03.2013.

nista od toga nece biti. bitno je da oni uhicuju one koji puse travu i ne pale svjetla na autima po danu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.